8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDigi24: Cum păcălesc șoferii utilajelor de deszăpezire autoritățile, ca să nu curețe...

Digi24: Cum păcălesc șoferii utilajelor de deszăpezire autoritățile, ca să nu curețe străzile

În cel puțin două orașe mari, cetățenii au văzut utilaje care stau ancorate, dar cu motorul pornit și roțile învârtite, astfel încât să se deconteze consumul, notează Digi24.

Primul exemplu oferit vine de la telespectatorul Ionuţ Tiţă, care a filmat şi ne-a trimis pe email un utilaj de deszăpezire, calat în Piaţa Victoriei, suspendat pe pilonii din spate şi pe cupă care timp de zeci de minute rulează în gol. Potrivit acestuia, aceasta ar fi o tentativă de a înregistra în kilometraj un număr fictiv de kilometri parcurşi, trimişi apoi spre decontare administraţie publice.

O întâmplare identică a fost surprinsă și la Constanţa, unde un utilaj similar e filmat de un telespectator rulând tot în gol, pe o stradă între blocuri, zeci de minute.

 

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă