Bogdan Diaconu l-a felicitat pe Mirel Palada pentru că l-a lovit pe Goțiu: Așa merită toți trădătorii care apără interesele lui Soroș

de Roxana Petre , 14 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 11:59, 14 septembrie 2017
Bogdan Diaconu l-a felicitat pe Mirel Palada pentru că l-a lovit pe Goțiu: Așa merită toți trădătorii care apără interesele lui Soroș

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, l-a felicitat pe Mirel Palada, după ce l-a lovit pe parlamentarul USR, Mihai Goţiu, susţinând că de un tratament similar trebuie să beneficieze toţi „trădătorii care apără interese lui Soroş".

„Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş şi ale străinilor împotriva intereselor românilor!", a scris Bogdan Diaconu, pe Facebook.

 Bogdan Diaconu este un apropiat al lui Sebastian Ghiţă, împreună cu care a format Partidul România Unită. Diaconu s-a făcut remarcat prin iniţiative precum interzicerea folosirii limbii maghiare în administraţia publică.

 Senatorul USR Mihai Goțiu a mers, joi dimineața, la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută parlamentarul s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi, el va depune o plângere la poliţie pe numele lui Mirel Palada, după ce acesta l-a lovit în timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV. 

Pe aceeași temă:

 
 
 

Comentarii

 • Apropo de tradare!

  14 septembrie 2017 18:49

  Tu, partidul tau-fantoma si pesedo-aldimea sunteti adevaratii tradatori! In favoarea rusilor!

  raspunde comentariului
 • Timpuri Grele

  14 septembrie 2017 17:47

  Jegarel Bogdan asta,.. nu are inca plangere penala ? Interzicere de drepturi? Pai dupa ce ii scapa pe gura din cutia aia osoasa pe care is-o imagineaza ca este cap, oricine ar putea fi descapatanat pentru neconformitate. Locul nemernicului este in puscarie nu la parlament. Si nu cu suspendare. Interzis pe viata din viata politica. Escu.. Palmafina.. inca doua minuni are naturii, doi paduchi care stiu sa tasteze..

  raspunde comentariului
 • Escu

  14 septembrie 2017 16:45

  Asa merita si chiar mai mult.Vezi ca mai sunt si pe aici pe forum uni care-l elogiaza pe soros.Unii pentru bani si ar vinde si mama .Bravo!

  raspunde comentariului
  • Bati campii!

   14 septembrie 2017 18:59

   Impotriva tuturor celor cu opinii opuse fata de ale voastre, aruncati acuzatia de "sorosism", dar voi slujiti realmente interesele rusesti!!! Ar trebui sa va rusinati!

   raspunde comentariului
 • Palmafina

  14 septembrie 2017 13:06

  Sorosi se foloseste de puturosi betivi,mic copil.Securistii kaghebisti ca chioru cel scuipat sunt plaga societatii romane.El a propus pe Maior-Coldea-Luluta cu Portocale.Nu bateti boemii doar le stricati somnul.Energii risipite.

  raspunde comentariului
 • Sorin

  14 septembrie 2017 12:37

  Interesele lui Soros sunt sa scape lumea de bolshevism, icepand cu Rusia si terminand cu Romania. De interesele lui Putin nu va este frica javrelorordinare?

  raspunde comentariului
 • Ardelean

  14 septembrie 2017 12:17

  Cine-i acest Diaconu, această lepră malignă,precum mulți alți frustrați,să-i fie promovate "mirosurile"? RL, nu-i mai promova pe acești imberbi nefericiți,demolatori de țară, îmbuibații vremurilor roșii,drqnistoputiniste!

  raspunde comentariului
 • Golani

  14 septembrie 2017 12:15

  Sare si mafiotul in apararea golanului! Golanimea vrea sa sa faca politica in stilul ei cu pumnul. Nulitati, nulitati, nulitati... Astia sunt reprezentantii nostri?

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design