17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident în Capitală. Trei persoane au fost rănite din cauza neatenției unui...

Accident în Capitală. Trei persoane au fost rănite din cauza neatenției unui șofer

Trei persoane au fost rănite, după ce autobuzul în care se aflau a frânat brusc din cauza unei mașini care i-a tăiat calea. În ur,a incidentului, o persoană a ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte două, la Spitalul Elias.

Potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti, o persoană a fost transportată la Spitalul Floreasca, iar alte două, la Spitalul Elias, cu răni uşoare, cauzate de un incident petrecut, pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, vineri după-amiază, după ce un automobil a taiat calea unui autobuz al RATB, fara a exista un impact între cele două autovehicule.

Din primele informaţii ale poliţiştilor rutieri, se pare că cele trei persoane s-au rănit în autobuz, în timpul frânării, atunci când şoferul autoturismului i-a tăiat calea şoferului RATB.

Poliţiştii rutieri au demarat o serie de cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la producerea acestui incident şi cine se face răspunzător de rănirea celor trei persoane.

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă