14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE. Cei doi bărbaţi reţinuţi în cazul paznicilor găsiţi morţi pe Bulevardul...

UPDATE. Cei doi bărbaţi reţinuţi în cazul paznicilor găsiţi morţi pe Bulevardul Timişoara, acuzați de uciderea unui alt paznic în 2017

UPDATE 19,35: Cei doi bărbaţi reţinuţi în cazul celor doi paznici găsiţi decedaţi în incinta unei firme din Capitală sunt acuzaţi de uciderea celor doi, procurorii începând urmărirea penală a acestora pentru omor şi omor calificat, a anunţat Parchetul Tribunalului Bucureşti. De asemenea, cei doi bărbaţi sunt suspectaţi de uciderea unui alt bărbat, în august 2017, în incinta aceleiaşi fabrici, informează news.ro. Procurorii spun că ultimele două victime au fost lovite şi au căzut de la primul nivel al halei, suferind multiple traumatisme care au dus la deces.

În cazul crimei din 2017, anchetatorii precizează că trupul neînsuflaţit al victimei a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei acesteia, iar din cauza stării avansate de putrefacţie nu s-a putut stabili cu certitudine cauza decesului. 

 

În cursul nopţii au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai firmei la care făceau serviciul de pază cei doi bărbaţi decedaţi, dar şi ai firmei de pază la care aceştia lucrau. La finalul audierilor au fost reţinuţi doi suspecţi.

Măsura vine după ce doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi luni pe bulevardul Timişoara, anunţă Poliţia Capitalei, la faţa locului deplasându-se poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a efectua cercetări.

Poliţiştii au fost sesizaţi luni dimineaţă, prin intermediul unui apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe forţe.

“În această dimineaţă (luni, n.r.), în jurul orei 09.45, pe bulevardul Timişoara au fost găsiţi doi bărbaţi decedaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri împreună cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Cei doi bărbaţi decedaţi au fost identificaţi, unul fiind în vârstă de 52 de ani, iar celălalt în vârstă de 65 de ani. În această cauză cercetările sunt desfaşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri”, informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Cele mai citite

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul...

Presiunile asupra prețurilor la energia electrică au afectat veniturile Hidroelectrica

Veniturile Grupului Hidroelectrica au înregistrat o reducere de 22 la sută pentru primul trimestru al anului 2024, comparativ cu primul trimestru al anului 2023,...

Hezbollah anunță că a bombardat nordul Israelului

Gruparea şiită libaneză Hezbollah a declarat că a vizat intens ţinte militare în nordul Israelului şi, pentru prima dată, o bază militară de lângă...
Ultima oră
Pe aceeași temă