15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat din Constanța, în comă după ce a căzut de la mare...

Bărbat din Constanța, în comă după ce a căzut de la mare înălțime

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, a declarat că bărbatul a căzut de pe o schelă.

„Este un pacient căzut de pe o schelă, repara ceva într-o biserică. Este în comă. A căzut de la zece metri înălţime. S-a întâmplat în localitatea Lumina, a fost fost transportat de către elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean”, a spus Tatarici.

Poliţia Constanţa a deschis o anchetă în acest caz şi fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii acestui eveniment.

Cele mai citite

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate protestează luni pentru o reformă fiscală urgentă

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate cer o reformă fiscală urgentă. BNS anunţă că luni, 13 mai 2024, va organiza un...
Ultima oră
Pe aceeași temă