20.4 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăVideoVideoclipul cu dronă arată daune provocate de un incendiu în Sicilia

Videoclipul cu dronă arată daune provocate de un incendiu în Sicilia

Imaginile dramatice din dronă au arătat amploarea devastării, după ce un incendiu de pădure de marți (25 iulie) a transformat în cenuşă dealurile din jurul templului Segesta, din Sicilia, din secolul al V-lea î.Hr, potrivit Reuters.

Autoritățile locale au spus că incendiul a fost stins și situl arheologic sicilian, cândva un oraș antic grecesc, cuibărit între munți în partea de vest a insulei, a fost închis temporar pentru a se efectua verificări pentru eventuale daune.

Insula Sicilia, din sudul Italiei, a fost devastată de incendii care au ucis trei persoane în vârstă, a declarat președintele regional, în timp ce un val de căldură și furtunile puternice mai la nord au avut un impact puternic.

Incendii de pădure în jurul orașului Palermo din Sicilia

Videoclipul dramatic cu dronă de marți (25 iulie) arată incendii de vegetație care fac ravagii în Palermo, pe insula italiană Sicilia, potrivit Reuters.

Incendiile ardeau în continuare pe dealurile din jurul orașului miercuri (26 iulie), iar avioanele Canadair erau în funcțiune pentru a încerca să stingă flăcările.

Părți ale insulei au fost devastate de incendiile care au ucis trei bătrâni, a declarat președintele regional, în timp ce un val de căldură și furtunile puternice de mai la nord, în Italia, au avut un „preț mare” pentru zonă.

Oamenii privesc cum un incendiu din Palermo se apropie de case

Un incendiu a ajuns periculos de aproape de case, pe insula Sicilia, din sudul Italiei, la Palermo, marți (25 iulie), potrivit Reuters.

Înregistrările video au arătat oameni care urmăreau incendiul de la un balcon din capitala Palermo. Incendiile au determinat, de asemenea, închiderea temporară a aeroportului din Palermo.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Motivul pentru care Radu Mazăre a fost eliberat din închisoare după cinci ani, deși avea de ispășit o pedeapsă de nouă ani

Fostul primar al orașului Constanța, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat la sfârșitul lunii mai, deși avea o pedeapsă de nouă ani de închisoare...

Ciolacu, despre varianta Mircea Geoană, după ședința PSD

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat după reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD de la Sâmbăta de Sus, că, la începutul...

STB anunță restricții de trafic în weekend

În contextul organizării evenimentelor incluse în proiectul „Străzi Deschise – Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 14.06.2024 (de la ora 22:00) – 17.06.2024 (până la ora 06:00), circulația rutieră va...
Ultima oră
Pe aceeași temă