25.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăVideoVIDEO. Tricourile lui Messi se vând cu milioane de euro

VIDEO. Tricourile lui Messi se vând cu milioane de euro

Licitația pentru șase tricouri purtate de Lionel Messi în timpul triumfului Argentinei la Cupa Mondială din 2022 s-a încheiat joi (14 decembrie), obiectele de colecție fiind vândute cu 7,8 milioane de dolari.

“Mirosul este un lucru pe care cu siguranță trebuie să îl luăm în considerare. Dar, în același timp, de obicei, colecționarilor nu le pasă într-un fel sau altul… Dar în acest caz toate miros bine”, a declarat Brahm Wachter, șeful departamentului de obiecte de colecție moderne de la Sotheby’s.

Colecția a inclus tricoul pe care l-a purtat în prima repriză a finalei din Qatar.

Vânzarea face din această colecție cel mai valoros obiect de memorii sportive vândut la licitație în acest an, dar nu a fost pe măsura evaluării Sotheby’s, care a fost de peste 10 milioane de dolari.

Tricoul lui Michael Jordan de la meciul de deschidere al finalei NBA din 1998 deține recordul pentru cel mai mare preț plătit pentru un obiect sportiv purtat în timpul unui meci, ajungând la 10,1 milioane de dolari anul trecut.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

40 de grame de heroină introdusă în România. DIICOT a prins în flagrant unul dintre inculpați

La data de 12 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au emis un...

Bitcoin a scăzut cu 7,9%

Bitcoin a scăzut sâmbătă cu 7,9%, până la 61.842 dolari la ora 21:00 GMT, cu 5.308 dolari mai puțin față de închiderea precedentă, scrie...

Doru Viorel Ursu s-a stins din viață la 71 de ani

Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne, judecător militar şi autor al câtorva cărţi, s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Anunțul...
Ultima oră
Pe aceeași temă