14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăVideoVIDEO. Prințul William se întâlnește cu tineri iubitori de natură, în Singapore

VIDEO. Prințul William se întâlnește cu tineri iubitori de natură, în Singapore

Prințul William al Marii Britanii a făcut o plimbare prin rezervația naturală din Singapore și s-a întâlnit cu tineri iubitori de natură, după ce, cu o zi în urmă, a anunțat câștigătorii Premiului Earthshot în orașul-stat.

Moștenitorul tronului a mers pe traseul “TreeTop Walk” împreună cu vicepremierul din Singapore, Lawrence Wong, parcurgând rezervația naturală Central Catchment și traversând un pod suspendat independent care leagă două dintre cele mai înalte puncte din pădure.

William a participat, marți, 7 noiembrie, la ceremonia anuală de decernare a Premiului Earthshot, care acordă câte un milion de lire sterline (1,23 milioane de dolari) fiecăruia dintre cei cinci câștigători pentru contribuțiile lor la mediui, de la poluarea aerului la revitalizarea oceanelor.

Câștigătorul pentru categoria “Protejarea și restaurarea naturii” în 2023 este Acción Andina – care se ocupă cu protejarea ecosistemelor forestiere native în America de Sud, din zona înaltă a Anzilor.

În timpul călătoriei de patru zile în Singapore, unul dintre cele mai ecologice orașe din Asia, William se va întâlni cu singaporezi și “va afla despre modul în care organizațiile locale lucrează pentru a proteja și restaura planeta noastră – de la combaterea comerțului ilegal cu animale sălbatice și protejarea pădurii tropicale până la extinderea inovațiilor de ultimă oră”, potrivit Palatului Kensington.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă