7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Netanyahu: "Israelul nu dorește să facă rău civililor din Gaza"

VIDEO. Netanyahu: “Israelul nu dorește să facă rău civililor din Gaza”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă (2 decembrie) că Israelul continuă să lucreze în coordonare cu SUA și organizațiile internaționale pentru a defini “zone sigure” pentru civilii din Gaza.

“Acest lucru este important, deoarece nu dorim să facem rău populației”, a declarat Netanyahu într-o conferință de presă la Tel Aviv. “Avem o dorință foarte puternică de a face rău Hamas”.

Netanyahu a vorbit după ce vicepreședintele american Kamala Harris a declarat că prea mulți palestinieni nevinovați au fost uciși în Gaza, în timp ce avioanele de război și artileria israeliană au bombardat enclava sâmbătă, în urma prăbușirii unui armistițiu cu militanții Hamas.

Ministerul Sănătății din Gaza a declarat că cel puțin 193 de palestinieni au fost uciși de la încheierea armistițiului vineri (1 decembrie), adăugându-se celor peste 15.000 de palestinieni morți de la începutul războiului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

Zeci de percheziții, în dosare privind trafic de droguri, evaziune fiscală și spălarea banilor. VIDEO

Poliţia efectuează, astăzi, 80 de percheziţii domiciliare în dosare penale pentru trafic de droguri, evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă