11.3 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Momente triste pentru un cuplu din Gaza chiar la nunta lor

VIDEO. Momente triste pentru un cuplu din Gaza chiar la nunta lor

Palestinienii Mohammed al-Ghandour și Shahad, ambii din orașul Gaza, și-au sărbătorit nunta într-un cort de tabără din Rafah, în apropiere de granița egipteană, unde mulți locuitori din Gaza sunt strămutați. Însă, fără toată familia lor acolo, cei prezenți au spus că nu au putut sărbători pe deplin.

Cuplul a fost însoțit joi (18 ianuarie) de câteva rude care au aplaudat, au cântat și s-au bucurat pentru ei. Dar fericirea a fost “incompletă”, a spus mama miresei.

În total, 24.762 de palestinieni au fost uciși și 62.108 au fost răniți în urma loviturilor israeliene asupra Fâșiei Gaza din 7 octombrie, au anunțat vineri (19 ianuarie) oficialii din Gaza într-un comunicat.

Atacul Israelului asupra Gaza a fost declanșat de atacurile Hamas, în care au fost ucise aproximativ 1.200 de persoane și 253 au fost luate ostatice, dintre care aproximativ jumătate se află încă în Gaza, potrivit bilanțurilor israeliene.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Uzbekistan: 23 de persoane au fost condamnate după moartea a 68 de copii ce au fost tratați cu sirop de tuse

Siropurile pentru tuse contaminate au fost produse de compania indiana Marion Biotech. Procesul a durat șase luni, relatează Reuters, preluat de orange.ro. Inculpații au fost...

Plăți instant în toată Uniunea Europeană! Cât vor costa tranzacțiile

Băncile din Uniunea Europeană vor fi obligate să ofere clienților plăți instant în toate țările membre, iar prețul plătit de către aceștia să...

Ce a discutat Iohannis cu Macron în Franța

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la Paris, la invitaţia preşedintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, la o reuniune de lucru cu mai mulţi lideri...
Ultima oră
Pe aceeași temă