6.6 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăVideoVIDEO. Mai mulți manifestanți pro-palestinieni au fost arestați în timpul unui protest...

VIDEO. Mai mulți manifestanți pro-palestinieni au fost arestați în timpul unui protest în centrul Manhattanului

Sute de persoane care cer încetarea focului în conflictul israeliano-palestinian s-au adunat luni, 25 decembrie, la New York.

Mai mulți manifestanți pro-palestinieni au fost arestați în timpul unui protest în centrul Manhattanului, chiar în noaptea de Crăciun.

O înregistrare video realizată de martori oculari arată cum mai mulți protestatari care împingeau și bruscau ofițeri ai poliției din New York (NYPD). Sute de persoane care cereau încetarea focului în conflictul israeliano-palestinian au coborât pe străzile din New York, iar în videoclip se vede cum polițiștii imobilizează mai mulți protestatari, dintre care unul părea să aibă fața însângerată.

Potrivit unui purtător de cuvânt al NYPD, “mai multe persoane” au fost reținute în timpul protestelor de luni (25 decembrie), în timp ce un ofițer a suferit răni ușoare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă