27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăVideoVIDEO. Mai multe persoane au fost rănite în urma unor rachete rusești...

VIDEO. Mai multe persoane au fost rănite în urma unor rachete rusești care au vizat Kievul

Al doilea atac cu rachete al Rusiei asupra Kievului din această săptămână a rănit cel puțin 53 de persoane, iar mai multe case și un spital de copii au fost avariate, au declarat oficialii ucraineni, în timp ce președintele Volodymyr Zelenskiy a pledat la Washington pentru mai mult ajutor pentru țara sa.

Ferestrele blocurilor de locuințe au fost aruncate în aer, iar locuitorii speriați au ieșit în stradă pentru a evalua pagubele. Resturile de rachete au făcut un crater mare în pământ și au distrus mașinile parcate.

Sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei au doborât toate cele 10 rachete balistice care vizau capitala în jurul orei 3 dimineața (0100 GMT), potrivit oficialilor ucraineni.

Poliția națională ucraineană a declarat că 53 de persoane, inclusiv copii, au fost rănite în urma atacului. Aproximativ 18 persoane au fost spitalizate.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Olaf Scholz dezaprobă condițiile impuse de Putin pentru pace în Ucraina

Cancelarul german Olaf Scholz a denunţat sâmbăta condiţiile impuse de preşedintele rus Vladimir Putin pentru a negocia cu Ucraina, spunând că acestea echivalează cu...

Măsură drastică la întâlnirea OSCE de la București: MAE nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus

România nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus la adunarea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) de la București, transmite...

Ciucă vrea să ne amintească jocul copilăriei “Țară, țară, vrem ostași!”

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, vrea să ne amintească de jocul copilăriei “Țară, țară, vrem ostași!”. A...
Ultima oră
Pe aceeași temă