11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăVideoVIDEO. Iulia Navalnaia: "Voi lupta pentru o Rusie liberă"

VIDEO. Iulia Navalnaia: “Voi lupta pentru o Rusie liberă”

Iulia Navalnaia, văduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, a declarat luni (19 februarie) că va continua lupta soțului ei pentru o Rusie liberă și a cerut susținătorilor săi să lupte împotriva președintelui Vladimir Putin cu mai multă furie ca niciodată.

“Voi continua munca lui Alexei Navalnîi, voi continua să lupt pentru țara noastră”, a declarat Navalnaia, într-un mesaj video intitulat “Voi continua munca lui Alexei Navalnîi”.

“Vladimir Putin mi-a ucis soțul”, a spus Navalnaia, adăugând că va lucra cu poporul rus împotriva Kremlinului, pentru a crea o nouă Rusie.

Kremlinul a negat implicarea în moartea sa.

“Vă îndemn să fiți alături de mine”, a spus ea. “Vă cer să împărtășiți furia cu mine. Furie, mânie, ură față de cei care au îndrăznit să ne ucidă viitorul.”

Navalnaia a acuzat autoritățile ruse că au ascuns corpul lui Navalnîi și că au așteptat ca urmele agentului neurotoxic Novichok să dispară din corpul său.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă