8.3 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăVideoVIDEO. Inundațiile fac ravagii în sudul Thailandei

VIDEO. Inundațiile fac ravagii în sudul Thailandei

Mai multe provincii din sudul Thailandei au fost afectate de inundații grave luni (25 decembrie), după zile de ploi abundente, a anunțat presa locală thailandeză.

În provincia Narathiwat, pârâurile inundate s-au revărsat.

Inundațiile generalizate au afectat mii de gospodării, iar locuitorii au fost sfătuiți să își mute bunurile pe terenuri mai înalte, a precizat presa locală.

Serviciile de urgență de la trei centre medicale din Narathiwat au fost afectate de inundații, dar au reușit să rămână în funcțiune de luni.

Guvernul thailandez a ordonat armatei și Ministerului Sănătății să ofere asistență celor afectați, în timp ce Departamentul de prevenire și atenuare a dezastrelor a colaborat cu autoritățile locale pentru a curăța zonele inundate cât mai repede posibil.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Kamala Harris și-a exprimat „îngrijorarea profundă” către Benny Gantz cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza

Vicepreşedinta Statelor Unite Kamala Harris şi-a exprimat "îngrijorarea profundă" cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza în timpul unei întâlniri, luni, cu Benny...

Patru persoane au fost arestate în Belgia pentru că ar fi planificat un atac terorist

Patru persoane, trei minore și un adult, au fost arestate în Belgia, fiind suspectate că ar fi planificat un atac terorist în Bruxelles, potrivit...

Hunor: Iohannis are un grad mare de neîncredere în comunitatea maghiară

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la un grad mare de neîncredere în comunitatea maghiară, comunitate care l-a votat în proporţie de peste 80%, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă