7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Inundații mortale au lovit sudul Indiei înainte de ciclon

VIDEO. Inundații mortale au lovit sudul Indiei înainte de ciclon

Ploile torențiale au inundat drumurile marți, 5 decembrie,, unde cel puțin nouă persoane, inclusiv un copil, au fost ucise în haosul produs cu câteva ore înainte ca un ciclon sever să ajungă pe uscat.

Un băiat de 4 ani a murit în districtul Tirupati după ce un zid a căzut, potrivit autorității de stat pentru gestionarea dezastrelor din Andhra Pradesh, în timp ce opt persoane au fost ucise în statul vecin Tamil Nadu, au declarat oficialii.

Ciclonul Michaung ar urma să lovească marți coasta statului Andhra Pradesh, a anunțat biroul meteorologic, cu rafale de vânt de până la 110 km/h.

Se așteaptă ca unele părți ale statului să fie lovite de peste 200 mm de ploaie în următoarele 24 de ore, a precizat biroul meteorologic, iar cel puțin 8.000 de persoane au fost evacuate.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele

Miercuri seară, într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa opoziției. El consideră că membrii ei văd mereu probleme,...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...

Zeci de percheziții, în dosare privind trafic de droguri, evaziune fiscală și spălarea banilor. VIDEO

Poliţia efectuează, astăzi, 80 de percheziţii domiciliare în dosare penale pentru trafic de droguri, evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă