14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăVideoVIDEO: Incendiul de la un hostel din Noua Zeelandă a fost provocat...

VIDEO: Incendiul de la un hostel din Noua Zeelandă a fost provocat intenționat, afirmă poliția

Poliția neozeelandeză a declarat că incendiul de la un hostel din capitala Wellington, în care au murit cel puțin șase persoane, ar fi fost provocat și a deschis o anchetă pentru omucidere.

Incendiul de la Loafers Lodge, într-o suburbie din Wellington, a provocat daune structurale majore care îngreunează eforturile autorităților. Unele persoane sunt încă date dispărute.

Căminul oferea cazare pentru profesii precum muncitorii din construcții și personalul din spitale, dar și pentru cei care executau pedepse pentru infracțiuni minore.

“Tratăm acest caz ca pe un incendiu provocat. Nu sunt pregătit să spun de ce sau motivele pentru care îl tratăm ca pe un incendiu premeditat, decât să spun că așa facem,” a transmis poliția.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, susține campania pan-europeană pentru drepturile reproductive

Slovenul Aleksander Čeferin, președintele UEFA, a devenit cel mai recent lider important care susține campania pan-europeană pro-alegere, luptând pentru drepturile reproductive în Europa, și...

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...
Ultima oră
Pe aceeași temă