9.1 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Incendiu într-un spital din Italia. Cel puțin trei persoane și-au pierdut...

VIDEO. Incendiu într-un spital din Italia. Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața

Trei persoane au fost ucise în urma unui incendiu care a cuprins în timpul nopții un spital din orașul Tivoli, în apropiere de Roma, potrivit presei italiene.

Un al patrulea cadavru a fost descoperit la morga spitalului San Giovanni Evangelista, dar se crede că acea victimă a murit înainte ca incendiul să izbucnească, cu puțin timp înainte de ora 23.00 (22.00 GMT), vineri seara, a transmis agenția de știri italiană Ansa.

Pompierii au folosit scări rotative pentru a ajuta la evacuarea a aproximativ 200 de persoane din spital, inclusiv o femeie însărcinată și mai mulți copii.

Cei evacuați au fost duși la spitale din alte părți ale Romei pentru tratament. Persoanele decedate – doi bărbați și două femei – aveau vârste cuprinse între 76 și 86 de ani, potrivit presei.

Pompierii au declarat că incendiul a fost stins și că o anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili cauza acestuia.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu cercetată disciplinar

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea în mâinile căreia stă soarta unuia dintre cele mai răsunăătoare procese din ultimii ani, cel al lui Vlad...

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice. Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului...

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă