12.6 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăVideoVIDEO. Cinci persoane arestate după ce șase cadavre au fost găsite în...

VIDEO. Cinci persoane arestate după ce șase cadavre au fost găsite în California

Cinci suspecți au fost arestați în cazul împușcăturilor fatale asupra a șase persoane ale căror cadavre au fost găsite săptămâna trecută împrăștiate într-un loc pustiu din deșertul Mojave din California, a anunțat Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino.

Sergentul Michael Warrick a declarat că discuțiile ar fi pornit de la o dispută legată de comerțul ilicit cu marijuana.

El a precizat că toate cele șase victime au murit din cauza rănilor prin împușcare, iar patru dintre cadavre au fost arse, și că suspecții au fost arestați la un loc de cultivare ilegală a canabisului care era în curs de dezvoltare.

Șeriful Shannon D. Dicus a declarat că, deși numărul mare de cadavre este neobișnuit, în întreaga țară au avut loc mai multe cazuri de abandonare de cadavre, printre alte incidente legate de cultivarea ilegală a marijuanei. “Aceasta este o problemă despre care nu se vorbește cu adevărat”, a adăugat el.

Adjuncții șerifului care au răspuns la un apel au descoperit cadavrele marțea trecută, în noaptea de marți spre miercuri, într-o zonă îndepărtată de mărăciniș din deșertul înalt, lângă autostrada 395, în apropiere de comunitatea El Mirage, la aproximativ 97 km nord-est de Los Angeles, au declarat oficialii departamentului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Tribunalul Bihor: Trei persoane arestate preventiv pentru trafic de droguri

Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, după ce procurorii au descoperit la percheziţii o cultură indoor de...

Ratingul României, confirmat la BBB minus

Agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings a confirmat ratingul pentru datoriile pe termen lung în valută a României la "BBB minus" cu perspectivă stabilă."Ratingul...

Cine este candidatul surpriză al PNL la Primăria Capitalei

Surpriză de proporții în privința candidatului PNL la Primăria Capitalei. Un nume greu din administrația locală ar putea fi propus pe lista candidaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă