15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăVideoUn piton de 19 picioare, prins în Florida, a stabilit un nou...

Un piton de 19 picioare, prins în Florida, a stabilit un nou record

Un piton birman, care se întinde pe 19 picioare (5,79 metri) – despre care se crede că este cel mai lung înregistrat vreodată – a fost capturat și ucis de vânătorii de șerpi din Florida în această săptămână, conform Reuters.

Jake Waleri, în vârstă de 22 de ani, și prietenii s-au înfruntat cu șarpele la Rezervația Națională Big Cypress a statului Florida.

Oficialii de la Conservancy of Southwest Florida au confirmat ulterior că animalul a stabilit un nou record mondial pentru lungimea de 19 picioare.

Pitonii, originari din Asia, sunt o specie invazivă în Florida de Sud. Statul le permite vânătorilor să captureze sau să omoare șerpii care decimează fauna locală, cum ar fi ratonii și liliecii.

O fetita din SUA ucisa de animalul de companie, un piton

Moarte tragica pentru o fetita de doi ani din Florida, Statele Unite. Ea a fost strangulata de animalul de companie, un piton albinos de trei metri si jumatate.

Reptila era tinuta intr-un tarc special de prietenul mamei fetitei. Se pare insa ca a reusit sa scape in timpul noptii. Barbatul a gasit sarpele a doua zi in patul micutei si l-a injunghiat. Cu toate acestea, la sosirea ambulantei copilul era deja mort.

Autoritatile americane sunt tot mai ingrijorate de numarul mare de reptile in libertate. Nu putine sunt cazurile in care localnicii suna disperati la numarul de urgenta pentru ca s-au trezit cu un piton de cativa metri in curte, in masina sau chiar in casa, informeaza Realitatea.net.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Alexandru Rafila are încredere în rezultatele anchetei de la Spitalul „ Sf. Pantelimon” din București

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, că nu are niciun motiv să considere că rezultatele anchetei interne de la Spitalul "Sf. Pantelimon" nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă