16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăVideoUn martor ocular povestește împușcătura mortală din Las Vegas

Un martor ocular povestește împușcătura mortală din Las Vegas

Un martor ocular, Cesar Marquez, în vârstă de 33 de ani, se afla la o întâlnire cu aproximativ 70 de studenți, când a izbucnit o împușcătură mortală la Universitatea din Nevada, miercuri (6 decembrie). Activistul politic și studenții au încuiat ușa, au stins lumina și s-au ascuns sub mese, a spus el pentru Reuters.

Marquez a spus că au fost „vremuri înfricoșătoare” când cineva a bătut la ușa camerei încuiate, fără să știe dacă a fost trăgătorul sau poliția.

Un singur trăgător a deschis focul în campusul principal al Universității din Nevada, Las Vegas, miercuri, ucigând trei persoane și rănind un al patrulea înainte ca suspectul să fie împușcat de poliție, au declarat autoritățile la un briefing de presă câteva ore după aceea.

Poliția a refuzat să-l identifice public pe agresor, ajungând până acolo încât să evite orice mențiune despre sexul suspectului și nici nu a oferit vreo informație despre cele patru victime atinse de focuri de armă – trei mortale – sau despre legătura lor cu universitatea.

Victima supraviețuitoare împușcată era listată în stare stabilă, potrivit șerifului Kevin McMahill de la Departamentul de Poliție Metropolitană Las Vegas.

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un campus din Las Vegas

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un campus din oraşul american Las Vegas, rănind mai multe persoane, apoi a fost găsit mort, au anunţat poliţia locală şi universitatea, transmite AFP, potrivit agerpres.ro.

“Suspectul a fost localizat şi este mort”, a făcut cunoscut pe reţeaua socială X (fostă Twitter) poliţia din imensul oraş din vestul american cunoscut pentru cazinourile sale, care anterior scrisese că intervine pentru “elementele preliminare care indică un atacator în acţiune în campus”.

“Se pare că sunt mai multe persoane rănite”, informase poliţia locală.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Primele lucrări la pasajul Doamna Ghica, la mai puțin de jumătate de an

La mai puțin de 6 luni de la inaugurare, au apărut primele probleme la pasajul de la Doamna Ghica, un proiect care a...

Lazio, victorioasă în restanța cu Torino

Lazio Roma a învins-o, joi, în deplasare, pe Torino, cu scorul de 2-0, într-o partidă restantă din etapa a 21-a din Serie A. Lazio a...

Barometrul conexiunilor fixe la internet în România

A fost realizat un studio complex al vitezei internetului furnizat de operatorii din țara noastră. “Studiul nPerf se bazează pe mii de teste efectuate exclusiv...
Ultima oră
Pe aceeași temă