12.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăVideoUn CEO indian a fost arestat după ce cadavrul copilului a fost...

Un CEO indian a fost arestat după ce cadavrul copilului a fost găsit în bagaje

CEO-ul startup-ului indian de inteligență artificială, Suchana Seth, a fost arestată, sub suspiciunea că și-a ucis fiul în vârstă de patru ani, după ce cadavrul acestuia a fost găsit în bagajele ei, a anunțat poliția marți (9 ianuarie), potrivit Reuters.


Suchana Seth, care conduce The Mindful AI Lab din Bengaluru, a fost reținută când se întorcea cu taxiul din Goa… Și a fost arestată după ce cadavrul a fost găsit în valiza ei, au spus autoritățile.

Un inspector de poliție din Goa a spus că Seth s-a cazat într-un hotel cu fiul ei sâmbătă (6 ianuarie), dar băiatul nu era cu ea când a plecat luni seara.

Inspectorul a adăugat că personalul de curățenie al hotelului a găsit pete de sânge în cameră după ce a verificat și a informat poliția…

Și, în urma acesteia, autoritățile i-au spus șoferului de taxi s-o ducă pe Seth la cea mai apropiată secție de poliție.

Superintendentul din Goa de Nord, Nidhin Valsan le-a spus apoi reporterilor:

„Când au fost deschise bagajele, a fost găsit cadavrul băiatului”.

Un tribunal local a arestat-o la șase zile în custodia poliției, a informat agenția de presă ANI.

Seth, fiind în arest, nu a putut fi contactată pentru comentarii…, iar Reuters nu a putut contacta soțul, familia sau personalul companiei lui Seth pentru comentarii.

VIDEO. Probleme privind salvarea muncitorilor blocați în tunel de peste două săptămâni

Speranțele privind salvarea iminentă a 41 de oameni blocați de aproape două săptămâni într-un tunel de autostradă din Himalaya indiană au fost zădărnicite de o problemă cu echipamentul de foraj, au declarat vineri (24 noiembrie) oficialii, dar eforturile de a ajunge la muncitori ar trebui să fie reluate în curând.

Salvatorii sperau să termine forajul joi, dar au fost nevoiți să îl suspende după ce platforma pe care este amplasat utilajul de forare a fost avariată, se arată într-o declarație guvernamentală.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Separatiștii din Transnistria ar putea organiza un referendum pentru “unirea” cu Rusia

Autoritățile separatiste de la Tiraspol ar putea organiza un referendum care să aprobe "unirea" Transnistriei cu Rusia. Acest risc este prezentat într-o analiză difuzată de...

Continuă protestul taximetriștilor în Capitală

Protestul taximetriştilor membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) continuă astăzi, în Piaţa Constituţiei, fiind aşteptată participarea...

Scorpionii Roșii, față în față cu moartea

O viață de luptător: Ionuț Duică, transmisionist, infanterist, lunetist „Trebuie să fii pregătit mereu să-ți dai viața pentru cel de lângă tine.” M-am întâlnit cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă