34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăVideoSex, violență și umor, ingredientele pentru electoratul tânăr. Un clip strașnic

Sex, violență și umor, ingredientele pentru electoratul tânăr. Un clip strașnic

Ceva iar e putred în Danemarca. Un clip exploziv postat pe site-ul parlamentului danez ni-l prezintă pe Voteman, un tânăr musculos, cu ușoare probleme de dantură și o viață cam dezordonată, frustrat că nu are nicio putere de influență asupra felului în care decid birocrații de la Bruxelles în varii probleme.

Trezit din amorțeală, eroul nostru, absent la toate alegerile pentru Parlamentul European de până acum, se decide, în sfârșit, să participe. Și să-l ferească Dumnezeu pe cel care nu îl urmează: supărat din cale afară, Voteman le dă o mamă de bătaie tuturor celor care nu vor să mergă la vot pe 25 mai. Sigur, cafteala și scenele din clip, cu iz de Tarantino, sunt infinit mai haioase.

Filmulețul, conceput în primul rând pentru urmașii lui Hamlet mai tineri, cu pronunțată apatie politică, a iritat deja o parte a societății daneze pentru sexismul și scenele sale violente. Drept urmare, pe contul de YouTube al parlamentului de la Copenhaga, accesul la clip a și fost restricționat. Doar că societatea civilă are de toate: un internaut mai sprințar a repostat filmulețul. Musai să îl vedeți, spot electoral mai strașnic cu greu veți mai afla.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă