9.4 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăVideoRâuri de grindină curg pe străzile orașului Boulder din Colorado

Râuri de grindină curg pe străzile orașului Boulder din Colorado

Imaginile martorilor oculari au înregistrat o furtună puternică ce a adus râuri de grindină luni (12 iunie), în orașul Boulder, Colorado, potrivit Reuters.

Se așteaptă vreme severă pentru Front Range și câmpiile de est până luni seara.

Grindina s-a acumulat pe străzi lăsând în urmă o pătură albă care arăta ca zăpada.

Furtună de iarnă în SUA: sunt aproximativ 50 de morţi

Furtuna de iarnă însoţită de vânturi polare care mătură centrul şi estul Statelor Unite de mai multe zile a făcut peste 30 de morţi şi a lăsat fără electricitate zeci de mii de americani în ziua de Crăciun, informează AFP.

Un număr de aproximativ de decese au fost confirmate în nouă state, 13 dintre victime înregistrându-se în comitatul Erie, din statul New York, unde se află oraşul Buffalo. Aici, stratul acumulat de ninsoare atinge pe alocuri trei metri în înălţime.

Unele dintre victime au fost găsite în autovehicule, în timp ce altele, pe stradă, în mijlocul zăpezii.

Începând de miercuri seară, Statele Unite au fost lovite de o furtună de o intensitate rară, care a adus vânturi polare ce au provocat căderi masive de zăpadă, în special în regiunea Marilor Lacuri.

”Nu este Crăciunul pe care ni-l doream”, a spus Mark Poloncarz, un oficial din comitatul Erie, care crede că alte decese s-ar putea înregistra în comitatul său.

”Sunt persoane blocate în autovehicule de mai bine de două zile, iar altele în locuinţe unde temperaturile sunt foarte scăzute”, a avertizat el.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cum arată România în topul datoriilor pe cap de locuitor la nivel european

Românii se îndatorează tot mai mult, spun statisticile de la nivel european. Cu toate acestea, valoarea datoriei pe cap de locuitor adult este...

România concurează Turcia, oferind o alternativă la “Coridorul Sudic”. Un terminal LNG, la Constanța, va primi până la 9 miliarde de metri cubi pe...

Comisia economică mixtă România - Azerbaidjan se va reuni la 1 aprilie 2024 iar una dintre temele întâlnirii va fi viitorul terminal de gaz...

Dacă americanii ar vota acum, Donald Trump ar câștiga alegerile

Un recent sondaj evidențiază o tendință îngrijorătoare pentru Joe Biden, cu doar opt luni înainte de alegerile prezidențiale din SUA. Astfel, dacă alegătorii americani...
Ultima oră
Pe aceeași temă