7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoPrețurile biletelor de metrou din Paris se vor dubla în timpul JO...

Prețurile biletelor de metrou din Paris se vor dubla în timpul JO din 2024

Prețurile biletelor de metrou din Paris aproape se vor dubla în timpul JO din 2024, a anunțat președintele regiunii capitalei franceze, adăugând că rezidenții cu permise vor fi protejați de creșterea temporară, iar vizitatorii vor fi plătiți „un preț corect”, potrivit Reuters.

Prețurile biletelor de metrou din Paris aproape se vor dubla în timpul Jocurilor Olimpice din 2024

Un bilet pentru o singură călătorie va costa 4 EUR (4,38 USD) între 20 iulie și 8 septembrie, în creștere față de prețul actual de 2,10 EUR (2,30 USD).

Oficialii spun că rezidenții cu permis lunar sau anual nu vor fi afectați.

„ Este prețul real. Este prețul real și nu este cazul ca navetiștii obișnuiți din regiunea Parisului să plătească pentru asta. Este normal ca vizitatorii să plătească prețul real al creșterii serviciilor transportului public în timpul Jocurilor. Este prețul de plătit pentru succesul acestor Jocuri.”

Jocurile Olimpice vor avea loc în perioada 26 iulie – 11 august, iar Jocurile Paralimpice din 28 august până pe 8 septembrie.

Jocurile Olimpice din 2024: CIO va invita 203 țări, dar nu și Rusia și Belarus

Jocurile Olimpice(JO) din 2024 urmează să se desfășoare la Paris, iar Comitetul Internațional Olimpic(CIO) va trimite invitații către 203 țări, mai puțin Rusia și Belarus.

CIO nu a luat încă o decizie în privința sportivilor ruși și belaruși

Dacă organismul de la Lausanne insistă încă din luna martie că va decide „în timp util” problema delicată a prezenţei sub drapel neutru a sportivilor ruşi şi belaruşi la Paris, dar rămăsese suspansul în ceea ce priveşte gestionarea invitaţiilor oficiale, adresate în mod tradiţional comitetelor naţionale olimpice cu un an înainte de ceremonia de deschidere, anunță AFP, conform Agerpres.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...
Ultima oră
Pe aceeași temă