23.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăCoronavirusLa Shanghai se raportează trei decese în rândul pacienților cu COVID

La Shanghai se raportează trei decese în rândul pacienților cu COVID

Centrul financiar chinez din Shanghai a anunțat luni (18 aprilie) că trei persoane infectate(decese) cu COVID-19 au murit pe 17 aprilie, fiind prima dată în timpul actualului focar când a raportat decese în rândul pacienților cu coronavirus.

Orașul a raportat, de asemenea, 19.831 de noi cazuri asimptomatice zilnice de COVID-19 pe 17 aprilie, în scădere față de 21.582 în ziua precedentă, conform Reuters.

Shanghai a efectuat peste 200 de milioane de teste de acid nucleic începând cu 10 martie, în încercarea de a stopa cel mai mare focar de COVID-19 din China de când coronavirusul a fost descoperit pentru prima dată în Wuhan, la sfârșitul anului 2019.

Shanghai are trei decese din cauza COVID în data de 17 aprilie 2022, după ce a impus blocada totală asupra orașului

China continentală a raportat un total de 23.460 de cazuri noi de coronavirus pentru 17 aprilie, a anunțat luni Comisia Națională de Sănătate.

Autoritățile au început să blocheze unele zone din vest din Shanghai cu două zile înainte de termen, pe măsură ce cazurile de COVID cresc.
Noile cazuri de COVID-19 din cel mai populat oraș din China au crescut cu o treime, în ciuda măsurilor stricte deja în vigoare.
Autoritățile au început să blocheze unele zone de vest din Shanghai cu două zile înainte de termen miercuri (30 martie), în timp ce se luptă cu o creștere a numărului de noi cazuri zilnice de COVID-19, conform Reuters.

Cozi lungi de oameni puteau fi văzute la cei care voiau să-și facă testele COVID-19.

Cel mai populat oraș din China impusese deja măsuri stricte pentru a preveni răspândirea virusului, locuitorii din est fiind blocați de luni (28 martie), iar cei din vest erau programați anterior să înceapă izolarea, cu patru zile înainte, de vineri.

La Shanghai, cazurile COVID ce au crescut, au făcut ca autoritățile să ia măsuri privind testarea eșalonată
Autoritățile au împărțit orașul urmând aproximativ lungul râului Huangpu, despărțind centrul istoric de cartierul financiar și industrial din estul numit Pudong pentru a permite testarea eșalonată.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

AUR și-a ales candidatul pentru funcția de președinte al României

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie...

Conferința internațională din Elveția privind pacea în Ucraina s-a deschis

Conferinţa internaţională privind pacea în Ucraina, organizată la cererea Kievului, s-a deschis astăzi la Burgenstock, în Elveţia.Şefi de stat şi de guvern şi alţi...

Cristian Diaconescu susținut la Președinția României de un partid surpriză

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este disperat după imagine și funcții, fapt care este în căutare de susținători pentru a candida la...
Ultima oră
Pe aceeași temă