11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăVideoFlorile de cireș înfloresc la Tokyo pe o vreme neobișnuit de caldă

Florile de cireș înfloresc la Tokyo pe o vreme neobișnuit de caldă

Tokyo a cunoscut o vreme neobișnuit de caldă, marți (20 februarie), agenția meteorologică a Japoniei înregistrând o maximă de 75°F (23,7°C), în centrul capitalei nipone, conform Reuters.

Funcționarul Takayuki Obuchi a spus că vremea a fost suficient de caldă încât să se simtă transpirat.
Vremea extrem de caldă i-a determinat pe mulți rezidenți și vizitatori să-și scoată straturile exterioare, în timp ce făceau fotografii cu florile timpurii de cireș și mâncau înghețată.

Temperaturile din Tokyo sunt prognozate să scadă rapid, mai târziu în cursul săptămânii, agenția meteorologică prognozând minime de 37,4°F (3°C) până în weekend.

Pledoarie pentru Bujor – floarea națională a României

Pledoarie pentru Bujor. Poate v-ați întrebat de ce nu avem un simbol național autentic, agreat de întregul neam. Simplu. Că nu ne-am pus de acord și nu suntem preocupați de o identitate națională.

Ne plac cireșii japonezi, dar nu știm că sunt simbolul național? Dar crinul? Efigia familiei imperiale. Știm de frunza de arțar de pe steagul Canadei, dar nu ne-a trecut prin cap că nufărul are sărbătoare națională în India. Spania are irisul, SUA, Bulgaria, Marea Britanie, trandafirul, Albania-macul, Olanda, Turcia, Ungaria, laleaua.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!


Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă