37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăVideoFestivalul Maasai începe în Kenya

Festivalul Maasai începe în Kenya

Festivalul Maasai de trei zile a început vineri (9 iunie) în regiunea Narok, din Kenya, reunind comunitatea Maasai cu cântece, dansuri și ritualuri tradiționale menite să promoveze această cultură și să stimuleze turismul în zonă, potrivit Reuters.

Tinerii, cunoscuți sub numele de Maasai Morans, au început festivitățile cu cântări și suflări în corn, în timp ce își purtau hainele tradiționale și sandalele de cauciuc.

Femeile Maasai decorate s-au alăturat și ele cu cântările lor.

Joshua Ole Kaputa, organizatorul festivalului Maasai, a explicat că evenimentul a avut loc lângă poarta Sekenani din rezervația Maasai Mara și a atras turiști care se aflau în drum spre alte destinații.

În Kenya au fost găsite mai multe cadavre în timp ce autoritățile caută victime ale unui cult apocaliptic

Anchetatorii din Kenya au exhumat încă 21 de cadavre marți (9 mai), în timp ce au reluat căutarea adepților unui cult apocaliptic, pe care ministrul de interne i-a descris drept victime ale unei „crime extrem de organizate”.

La o conferință de presă, ministrul de interne al țării i-a descris drept victime ale unei „crime extrem de organizate”.

„…Guvernul Kenyei va face tot ce este necesar pentru a dezlega această activitate criminală organizată care ne-a costat toți acești oameni și încă numărăm”, potrivit Reuters.

În Kenya se caută mai multe cadavre ale unor victime ale unui cult apocaliptic, în timp ce liderul acestei secte a fost arestat

El este acuzat că le-a ordonat adepților să-și înfometeze copiii și pe ei înșiși, pentru a putea merge în rai înainte de sfârșitul lumii…care a spus că va veni pe 15 aprilie.

Încă nu i s-a cerut să depună o pledoarie, iar avocatul său a spus că el cooperează cu poliția.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă