6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoBen-Gvir vizitează locul unde au fost împușcături în Ierusalim

Ben-Gvir vizitează locul unde au fost împușcături în Ierusalim

Ben-Gvir, ministrul securității naționale din Israel, vizitează locul unde au fost împușcături în Ierusalim, chiar în această dimineață, conform Reuters.

Doi atacatori palestinieni au deschis focul într-o stație de autobuz, la ora de vârf a dimineții de joi (30 noiembrie), la intrarea în Ierusalim, ucigând cel puțin trei persoane și rănind alte opt, a declarat poliția israeliană.

Poliția a spus că cei doi atacatori purtau o pușcă M16 și o armă de mână și au început să tragă în oamenii care stăteau într-o stație de autobuz, înainte de a fi ulterior uciși la fața locului de soldați și un civil.

Ministrul Securității Naționale de extremă dreapta, Itamar Ben-Gvir, a inspectat locul și a spus că în urma acestui atac Israelul trebuie să lupte împotriva Hamas „prin război”.

Cel puțin doi morți și opt răniți, într-un atac în Ierusalim

Două persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite, dintre care cinci grav, în această dimineaţă, într-un atac cu arme de foc asupra unei staţii de autobuz în vestul Ierusalimului, potrivit poliţiei israeliene.

“Doi terorişti veniţi cu o maşină şi înarmaţi unul cu un M-16 şi altul cu un pistol” au deschis focul în jurul orei 07:40 (05:40), a anunţat şeful poliţiei din Ierusalim, Doron Torgeman, în faţa presei, la locul atentatului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...
Ultima oră
Pe aceeași temă