3.5 C
București
joi, 26 decembrie 2024
AcasăVideoActorii de la Hollywood fac pichete de protest în stilul „Bridgerton”

Actorii de la Hollywood fac pichete de protest în stilul „Bridgerton”

Actorii greviști de la Hollywood și-au arătat dragostea pentru hitul de televiziune „Bridgerton”, marți (18 iulie), la linia de pichet, în fața Netflix, din Los Angeles, îmbrăcându-se în ținute în stilul secolului al XVIII-lea, conform Reuters.

Umbrelele erau utile pentru a-și face umbră, sub soarele fierbinte de vară, în timp ce mergeau în sus și în jos pe drum, purtând rochii lungi de dantelă.

Principalele studiouri de film și televiziune au oferit actorilor de la Hollywood mai mult de 1 miliard de dolari, în compensații crescute și beneficii sporite, înainte ca sindicatul SAG-AFTRA să declanșeze o grevă săptămâna trecută, a declarat luni (17 iulie) un grup care reprezintă companiile media.

Actorii greviști de la Hollywood au manifestat în stilul Bridgerton, după ce sindicatul SAG-AFTRA este acuzat că nu duce bine negocierile

Alianța Producătorilor de Film și Televiziune (AMPTP), care negociază în numele Netflix, Walt Disney, Warner Bros Discovery și alții, a declarat că SAG-AFTRA „continuă să interpreteze greșit negocierile”.

SAG-AFTRA a declanșat o grevă joia trecută (13 iulie), după ce negociatorii sindicali au declarat că nu au reușit să ajungă la un acord cu studiourile, privind un nou contract pe trei ani, cu beneficii și limite clare privind utilizarea imaginilor lor de către inteligența artificială.

Principalele studiouri de la Hollywood: le-am oferit actorilor un câștig de un miliard de dolari

Principalele studiouri de film și televiziune au oferit actorilor de la Hollywood mai mult de un miliard de dolari, în compensații crescute și beneficii sporite, înainte ca sindicatul SAG-AFTRA să declanșeze o grevă săptămâna trecută, a declarat luni (17 iulie) un grup care reprezintă companiile media, potrivit Reuters.

Producătorii de la Hollywood se întorc către actorii care fac grevă.
Principalele studiouri de film și televiziune au declarat luni seara (17 iulie) că au oferit o compensație suplimentară de peste 1 miliard de dolari.
Alianța Producătorilor de Film și Televiziune negociază în numele unor firme precum Netflix și Disney.
Se spune că sindicatul actorilor SAG-AFTRA „continuă să interpreteze greșit negocierile”.

Și s-a mai spus că afirmațiile că producătorii nu au ascultat preocupările au fost „în cel mai bun caz lipsite de sinceritate”. Greva a fost convocată joia trecută (13 iulie).
Asta după ce SAG-AFTRA a declarat că nu a putut ajunge la un acord cu studiourile cu privire la un nou contract de trei ani pentru membrii săi.

Principalele studiouri de la Hollywood au oferit actorilor un miliard de dolari după ce sindicatul stabilise o listă detaliată a revendicărilor sale

Actorii doresc salarii și beneficii îmbunătățite, precum și controale asupra utilizării imaginilor lor de către inteligența artificială.
Luni, ceva mai devreme, sindicatul a stabilit o listă detaliată a propunerilor sale, precum și ceea ce a spus că sunt răspunsurile studiourilor.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Programul de guvernare propune stimulente pentru tinerii absolvenți și subvenții pentru angajatori

Tinerii absolvenți care se angajează pentru prima dată cu un contract de muncă pe perioadă nedeterminată vor primi o primă de stabilitate pe o...

Prăbușirea unui pod în Brazilia a făcut patru morți. Risc de poluare cu acid sulfuric pe un râu alăturat

Prăbuşirea unui pod din nordul Braziliei a făcut patru morţi, iar 13 persoane sunt date dispărute, potrivit unui nou bilanţ al autorităţilor, care se...

Patrimoniul mondial în pericol: Războaiele amenință siturile istorice și culturale

În anul 2024, conflictele armate din diverse colțuri ale lumii au avut un impact devastator asupra patrimoniului cultural global. Monumentele, siturile religioase și ruinele antice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă