12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăTimpul LiberRotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să încerce un joc sau mai multe pe bani reali, fără să existe riscuri financiare.

Ți-ai pus vreodată întrebarea cum funcționează rotirile gratuite la cazinourile online? Sunt ele chiar gratuite? Pentru a nu menține prea mult timp suspansul, răspunsul este clar: da, sunt gratuite.

De ce le oferă cazinourile online? Ele fac parte din campanii de marketing din dorința de a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei existenți. Nu este ceva revoluționar să oferi ceva gratuit, astfel de metode le întâlnim și în alte domenii. Să spunem că intri într-un magazin cu dulciuri. Vei vedea că uneori unul dintre angajați îți va oferi să guști ceva. Iar dacă îți va plăcea, sunt șanse bune să cumperi produsul. Sau atunci când cumperi un parfum, în unele magazine vei primi mostră cu alt parfum. Tocmai în ideea că poate îți va plăcea și îl vei cumpăra.

La fel funcționează și rotirile gratuite. Dacă un cazinou oferă rotiri gratuite fără depunere, el vrea să le ofere utilizatorilor posibilitatea să încerce un joc sau mai multe fără riscuri. Iar dacă acestuia îi va plăcea, poate va depune bani din propriul cont bancar și va continua să joace. În caz contrar, nu va fi nicio pierdere. Ba chiar poate utilizatorul respectiv va recomanda cazinoul și altor prieteni, având în vedere că rotirile gratuite sunt apreciate de oameni.

Cum diferă rotirile gratuite față de bonusul fără depunere?

Atunci când primești rotiri gratuite fara depunere, este tot un fel de bonus până la urmă. Doar că tu nu vei vedea în balanța ta o sumă fixă, să spunem 50 de unități. Vei primi echivalentul în rotiri gratuite a unei sume de bani. Fiecare rotire gratuită are o miză prestabilită pe care nu o poți modifica. Să spunem că ai primit 50 de rotiri gratuite cu valoare de 1 unitate fiecare. Bonusul total va fi tot de 50 de unități, dar sub formă de rotiri.

În plus, rotirile gratuite pot fi folosite doar pentru sloturi. Fie că e vorba despre un joc sau mai multe, însă nu le poți folosi la ruletă sau la blackjack. De multe ori se oferă rotiri doar la un singur joc pentru a-l promova mai intens. În schimb, bonusurile fără depunere pot fi folosite, în general, pentru toate produsele cazinoului respectiv, în funcție de campanie.

Pentru unii utilizatori, un mic dezavantaj ar fi că rotirile gratuite au, de cele mai multe ori, condiții de rulaj mai dificil de îndeplinit față de un bonus fără depunere.

Cum activezi rotirile gratuite și ce câștig poți obține?

În momentul în care ești eligibil să participi la o campanie cu rotiri gratuite vei fi informat atât prin e-mail cât și în mesageria privată din contul de jucător. În unele situații există posibilitatea să primești și un SMS. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în cont, să intri în secțiunea de bonusuri și să optezi pentru participare. Înainte de a face asta e recomandat să citești secțiunea de Termeni și Condiții pentru a vedea care sunt condițiile de rulaj (dacă există).

Cât privește câștigurile ce pot fi obținute, acestea diferă de la o campanie la alta. Unele promoții stabilesc o limită maximă de câștig, având în vedere că, până la urmă, joci din rotiri gratuite din banii oferiți de cazinoul online. Însă se pot câștiga sume frumoase, dar nu ele trebuie să primeze, ci distracția în sine.

Sursa foto canva.com

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă