15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTehnologieFierastrau cu acumulator - Avantajele fierastraului electric

Fierastrau cu acumulator – Avantajele fierastraului electric

Deși sculele manuale sunt în continuare populare în rândul meșterilor români, foarte mulți au început să ia în considerare achiziționarea unor seturi de scule electrice, datorită modului în care facilitează întreg procesul de prelucrare a materialelor.

Un fierastrau cu acumulator este cu siguranta unul din acele instrumente electrice care nu ar trebui să lipsească din atelierul nimănui. Electrificarea fierastrăului s-a dovedit a fi o soluție eficientă, atât pentru taierea materialelor din lemn, cât și pentru alte practici. Spre deosebire de un fierastrau cu lant, cel cu acumulator este reîncărcabil și poate fi mai compact.  

În acest articol, Fixero – magazin specializat în produse de construcții, ți-a pregătit câteva motive pentru care ar trebui să începi să utilizezi un fierastrau electric cu acumulator pentru viitoarele tale proiecte și în plus, câteva modele pe care le poti achiziționa la un pret avantajos. 

Care sunt avantajele unui fierastrau cu acumulator

Un fierastrau cu acumulator prezintă mai multe avantaje față de alte tipuri de fierăstraie, cum ar fi cele cu motor pe benzină sau cele cu cablu de alimentare electrică. În primul rând, este portabil și îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie. Acumulatorul reîncărcabil îți oferă posibilitatea să îl iei cu tine, în cazul în care ai nevoie să te deplasezi pentru o lucrare. 

Un alt avantaj al fierastraului cu acumulator este reducerea zgomotului. Foarte multe persoane caută instrumente care să nu producă prea mult zgomot și să deranjeze vecinii, iar drujba electrică îndeplinește întocmai această condiție. Pe lângă faptul că nu poluezi fonic, nu poluezi nici cu substanțe nocive, pentru că un fierastrau cu acumulator nu percepe emisii toxice.

Acesta este, de asemenea, și foarte ușor de utilizat. Fie că îl folosești pentru tăierea copacilor sau arbustilor sau pentru alte întrebuințări, forma sa ergonomică te ajută să îți termini sarcinile rapid. 

Totodată, achiziționând un fierastrau cu acumulator poți face economii pe termen lung, datorită eficienței și a costurilor reduse de mentenanță. În același timp, fierastraul cu acumulator folosește energia electrică în mod ingenios, pentru a reduce, pe cât de mult, cheltuielile de consum. 

Fierastrau electric cu acumulator – de câte tipuri poate fi?

Fierastraul cu acumulator poate fi de două tipuri: circular și de tip sabie. Categoria de fierastraie circulare este destinată persoanelor pasionate de bricolaj. De regulă, pentru proiectele mai mari, cu sarcini tehnice mai dificile se recomandă un fierastrau cu acumulator de tip sabie. 

Modelul de tip sabie dispune de un instrument cu doua pozitii suport pentru schimbarea rapidă a pânzei de fierăstrău, ceea ce îl face să fie ușor de utilizat și să ofere un timp de schimbare redus. Acest produs dispune de un ax foarte durabil și un fus care îi permite pătrunderea în medii mai dure.

Ce modele de fierastraie electrice cu acumulatori sunt mai eficiente?

Deși pe piață există diverse modele, Graphite este unul din brandurile de fierastraie care asigura eficienta și excelență. Un prim exemplu este modelul de fierastrau cu acumulator circular fără perii, Energy+ 18V, Li-lion, o unealtă electrică puternică cu o lamă cu diametrul exterior de 165 mm, foarte ușor de manevrat. 

Pe lângă aceste caracteristici, modelul circular de 18V are un arătător laser bun, o adâncime de tăiere reglabilă și un unghi de tăiere special pentru o treabă bine făcută. 

Dacă preferi un model circular mai ieftin, poți încerca fierastraul cu acumulator Energy+ de 150 x 20 mm. Chiar dacă este mai mic, acesta este la fel de potrivit pentru lucrările mai mari, având în linii mari caracteristici similare cu modelul anterior. 

În ceea ce privește modelele de tip sabie, poți opta pentru două, tot de la Graphite, unul cu perii și altul fără perii, ambele de 18 V.

Descopera acum oferta de fierastraie electrice cu acumulatori pe site-ul Fixero!

Cumpara fierastrau cu acumulator direct de pe site, de pe Fixero.com.ro. Magazinul are disponibile oferte online, pe care le poți explora cu un singur click. Poți comanda de pe Fixero produse la preturi accesibile, destinate atât pentru uz casnic, cât și pentru lucrări mai complexe.

La secțiunea de reduceri poți să vezi toate instrumentele reduse, iar dacă plasezi o comandă de peste 300 de lei, te vei putea bucura de livrare gratuită. Alege Fixero, alege instrumente premium!

Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă