10.5 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăTechYzzy îți pune la dispoziție vânzări Apple second hand sau alte modele...

Yzzy îți pune la dispoziție vânzări Apple second hand sau alte modele performante

Acum când piața telefoanelor mobile este plină de modele care mai de care mai performante,  decizia de cumpărare este mai grea. Vrei să ai parte de cât mai multe beneficii atunci când cumperi telefonul, așa că trebuie să iei în calcul toate deciziile. Totodată, în componența lui vrei să aibă de toate: aplicații diverse, o manevrare ușoară, cât și un ecran mare și tactil.

Dacă nu te-ai decis asupra magazinului, iată că poate acest articol te poate ajuta să faci o alegere potrivită din toate punctele de vedere. Yzzy este locul în care telefoanele își găsesc un proprietar pe măsură.

Second hand nu înseamnă întotdeauna o calitate mai scăzută

Indiferent de marca de telefon preferată, iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi, Yzzy îți pune la dispoziție și vanzari Apple second hand. În acest fel, toată lumea este mulțumită și își găsește telefonul preferat. 

Dacă ai citit cuvântul second hand s-arputea să te gândești că acestea nu au o calitate prea bună și sunt predispuse  defectelor ascunse. Ceea ce este greșit. La Yzzy telefoanele sunt atent testate și verificate, și dacă e cazul sunt reparate pentru a le crește performanțele, înainte ca acestea să fie date spre comercializare. De asemenea, sunt verificate amănunțit de către experții Yzzy pentru ca tu să nu întâmpini nicio problemă.

Procesul este unul simplu, așa cum poți observa încă din numele noii afaceri. De aici devine interesant. Îți poți da telefonul cel vechi pentru a fi verificat, un membru al echipei Yzzy îți comunică starea acestuia, iar tu poți achita o diferență de bani pentru a face rost de cel nou.

Pentru a evita anumite complicații, poți să-ți verifici chiar tu telefonul printr-un site pus la dispoziție chiar pe pagina yzzy.ro. Telefoanele care sunt furate sau care prezintă un risc de blocare nu sunt acceptate.

Gama de telefoane iPhone – de ce aceste telefoane sunt așa populare

Probabil ți-ai auzit prietenii vorbind despre cum telefoanele iPhone sunt calitative și au un design elegant. Dar dacă ești o persoană care vrea să se convingă de acest lucru de unul singur, la Yzzy ai posibilitatea achiziționării unui model nou la preț bun.

O componentă lăudată și apreciată de utilizatorii acestei game o reprezintă funcția de Facetime. Dispunând de o astfel de funcție poți efectua apeluri cu cei dragi la o calitate bună. Este o setare ce vine deja încorporată în funcția de apeluri, tu nu mai trebuie să o instalezi. Dar mai multe despre această funcție și nu numai poți descoperi tu, alegând un iPhone.

Detalii suplimentare

Pe yzzy.ro găsești gama completă de telefoane Apple, precum și alte device-uri din această gamă. La fiecare dintre acestea ai parte de informații și detalii suplimentare la fiecare model, cât și prețul. Livrarea și returul sunt suportate de către Yzzy. Garanția unui device, indiferent de marcă sau model, este de 12 luni. Plata se poate face prin rate avantajoase sau online. Dar mai multe informații despre acest proces, vezi pe site yzzy.ro.

Cumpărarea unui telefon de la Yzzy reprezintă siguranță și calitate, înainte de toate.

Contact:

0761 053 053 contact@yzzy.ro

Cele mai citite

la ce se vede în jurul ne cam este teamă

Privim peste umăr. Nu ne urmărește, de fapt, nimeni. Poate doar senzația că, totuși, acolo, în spatele nostru, e cineva. S-ar putea să...

la ce se vede în jurul ne cam este teamă

Privim peste umăr. Nu ne urmărește, de fapt, nimeni. Poate doar senzația că, totuși, acolo, în spatele nostru, e cineva. S-ar putea să...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...
Ultima oră
Pe aceeași temă