24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăTechVictor Ponta îi cere demisia lui Liviu Dragnea: Ce zici, eşti în...

Victor Ponta îi cere demisia lui Liviu Dragnea: Ce zici, eşti în stare măcar o dată să faci ceva pentru ceilalţi, nu doar pentru tine?

Fostul premier al României, Victor Ponta, cere, pe pagina sa de Facebook, demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile politice şi parlamentare. Totodată, deputatul se declară convins că Rovana Plumb este doar o "victimă colaterală", susţinând că "toată problema a venit de la lăcomia bolnavă a unui singur om, care nu s-a mulţumit să treacă Lacul Belina la CJ Teleorman pentru a accesa un program european, ci imediat şi-a trecut ceea ce trebuia să fie pentru toţi oamenii la firma Teldrum şi în folosinţa sa exclusivă şi restrictivă". 

"(…) Toată campania de presă plătită cu bani mulţi privind «denunţătorii» pesedişti la DNA se va dovedi încă o uriaşă minciună marca Liviu Dragnea! Dragnea chiar îi minte şi manipulează pe membrii şi votanţii PSD cu multă neruşinare şi cinism şi acest lucru nu poate merge aşa la nesfârşit. Nu mă aştept la scuze, dar acum sunt sigur că vor înţelege toţi cei din PSD care încă mai gândesc cu mintea lor că se împroaşcă cu mizerii în mine şi în alţi colegi pentru a se ascunde adevăratul responsabil pentru toate aceste situaţii!", scrie Ponta.

Fostul lider al PSD mai susţine că acum se va înţelege faptul că "toată problema a venit de la lăcomia bolnavă a unui singur om".

"Se va înţelege acum faptul că toată problema a venit de la lăcomia bolnavă a unui singur om care nu s-a mulţumit să treacă Lacul Belina la CJ Teleorman pentru a accesa un program european şi a lăsa totul deschis pentru public – ci imediat şi-a trecut ceea ce trebuia să fie pentru toţi oamenii la firma TELDRUM şi în folosinţa sa exclusivă şi restrictivă!  Nici Ponta, nici Maior, nici Soros nu au luat o uriaşă proprietate a statului să o treacă la firma lor privată pe doi bani!!! Cine fură aşa ceva din proprietatea publică nu este o victimă a Justiţiei, ci trebuie să plătească în faţa legii!", spune Victor Ponta.

Ponta mai spune că acum Guvernul este complet blocat din cauza problemelor personale ale lui Liviu Dragnea, iar Parlamentul, dar şi PSD au devenit doar un instrument de apărare pentru o persoană.

"Această situaţie va afecta grav atât imaginea şi rezultatele PSD, cât şi dezvoltarea României – distrugem tot ce am făcut bun din cauza unui singur om lacom şi mincinos! În comunicarea paranoică din aceste zile am aflat că Maior de la Washington şi Ponta de la "Pro România" vor să ia PSD – cei care susţin aceste minciuni pentru prostirea oamenilor nu explică cum anume ar putea să ia un partid doi oameni care nici nu sunt membri în acea formaţiune politică?!? Mesaje de Gâgă venite de la un fost PD-ist şi de la grupul său de foşti PRM-işti care au confiscat PSD şi i-au înlăturat pe toţi cei care au luptat toată cariera lor politică doar pentru acest partid", mai susţine Ponta.

El mai spune că, spre binele PSD, al Guvernului şi al României există o soluţie simplă care poate fi aplicată chiar de mâine: Liviu Dragnea să îşi dea demisia din funcţiile politice şi parlamentare.

"La PSD, preşedintele executiv, al Consiliului Naţional sau unul din vicepreşedinţi ( cel mai corect şi eficient chiar Prim-Ministrul) să preia conducerea/ la Camera Deputaţilor unul din actualii vicepreşedinţi să preia funcţia de preşedinte! Şi aşa nu ar mai spune nimeni prostia cu Maior, Ponta etc- dar lucrurile ar intra înapoi pe făgaşul corect! 

Altfel totul va merge din rău în mai rău. Aşa ar face un om care se gândeşte cu adevărat la binele PSD, al Guvernului şi al Parlamentului! Şi aşa ar arăta că este nevinovat şi se apără liniştit fără să facă scut din colegii săi şi din instituţiile fundamentale ale statului! Eu aşa am făcut şi nu am greşit! Ce zici, Liviu, eşti în stare măcar o dată să faci ceva pentru ceilalţi, nu doar pentru tine ?!", încheie fostul preşedinte al PSD.

 

 
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă