10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechVicepreședintele Orange: Huawei rămâne un partener cheie pentru noi în Europa

Vicepreședintele Orange: Huawei rămâne un partener cheie pentru noi în Europa

Vicepreședintele și Șeful pe Europa (fără Franța) al Orange, Mari-Noelle Jego-Laveissiere, a declarat că Huawei rămâne un partener cheie pentru Orange în regiune.

Într-un interviu acordat Mobile World Live, Jego-Laveissiere a declarat că Orange nu are nicio problemă față de Huawei, ale cărui echipamente păstrează o pondere importantă în portofoliul operatorului. Desigur, Orange va respecta regulile stabilite de fiecare țară în parte.

Orange are o politică deschisă în ceea ce privește furnizorii de echipamente, inclusiv 5G, ceea ce îi permite să respecte interdicții acolo unde apar. Franța nu a interzis utilizarea echipamentelor de la furnizori chinezi, deși a recomandat acestora să nu mai achiziționeze echipamente suplimentare de la aceștia.

Jego-Laveissiere a adăugat că produsele Huawei nu au o pondere semnificativă în rețeaua operatorului din Franța, iar impunerea unor reguli mai stricte nu ar necesita o modificare masivă a rețelelor.

Orange a lansat recent serviciile 5G în Franța, o lansare considerată târzie (în România, serviciile 5G au fost lansate de Orange în urmă cu un an, iar în prezent acoperă integral Capitala). Jego-Laveissiere a declarat că s-a lucrat mult la serviciile 5G din Franța, astfel încât să acopere întreg potențialul tehnologiei înainte de implementarea la nivel național.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă