2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeTechSurse PSD: Ilie Năstase, senator în locul lui Voiculescu, iar Tecău, noul...

Surse PSD: Ilie Năstase, senator în locul lui Voiculescu, iar Tecău, noul şef al CJ Argeş

Ilie Năstase a câştigat mandatul de senator în Colegiul 8 din Sectorul 4, în timp ce Florin Tecău a obţinut funcţia de preşedinte al CJ Argeş, susțin surse social-democrate, citate de Mediafax.

Ilie Năstase a candidat din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC pentru mandatul de senator din colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, post rămas vacant după demisia din Senat a lui Dan Voiculescu.

În cursa pentru mandatul de senator din Colegiul 8 Bucureşti au fost înscrişi încă şaşe candidaţi: Constantin Petru Luhan (PDL), Cristina Pastramă (PNL), Ruxandra Maria Dragomir (PMP), Iulian Crăciun (PNŢCD), Aurel Cristian Rădan (FC) şi Gheorghe Chiran (PPDD).

În Argeş, şapte candidați, cu toții reprezentanți ai unor formațiuni politice sau alianțe electorale, au fost înscrişi în cursa pentru preşedinţia Consiliului Județean Argeș.

Astfel, din partea PSD a candidat Florin Grigore Tecău, actual preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Argeş şi fost vicepreşedinte al instituţiei înainte de încetarea mandatului lui Constantin Nicolescu. Candidatul din partea PNL a fost Ion Popa, preşedintele filialei judeţene Argeş a PNL, vicepreşedinte executiv al partidului la nivel naţional şi senator în funcţie aflat la primul mandat. De la PDL a candidat Cătălin Teodorescu, deputat la primul mandat şi preşedinte al filialei judeţene a democrat-liberalilor, iar PPDD a fost reprezentat de Mihai Deaconu, preşedinte interimar al filialei judeţene şi deputat. Din partea PMP a candidat Lucian Cioacă, pilot în vârstă de 29 de ani, din partea Forţei Civice – Gheorghe Davidescu, fost prefect al judeţului în perioada octombrie 2009 – aprilie 2012, iar de la PNŢCD a candidat preşedintele filialei Argeş, Gheorghe Dinescu.

Cele mai citite

ONU spune că există o amenințare globală din cauza războiului din Gaza

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, a făcut miercuri o mișcare rară, avertizând în mod oficial Consiliul de Securitate cu privire...

ONU spune că există o amenințare globală din cauza războiului din Gaza

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, a făcut miercuri o mișcare rară, avertizând în mod oficial Consiliul de Securitate cu privire...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...
Ultima oră
Pe aceeași temă