27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăTechSurse: Gorghiu va fi președinte PNL, Blaga președinte executiv

Surse: Gorghiu va fi președinte PNL, Blaga președinte executiv

"Nu exclud să fiu preşedintele PNL. Este foarte posibil să candidez", a declarat Alina Gorghiu, citată de Mediafax.

Surse PNL au declarat pentru Mediafax că la vârful partidului au fost discuţii privind preşedinţia unică a formaţiunii, fiind vehiculată ca variantă de lucru posibilitatea ca Alina Gorghiu să fie preşedinte, iar Vasile Blaga preşedinte executiv, însă scenariul nu a fost bine primit de vechiul PDL.

Varianta de lucru potrivit căreia Alina Gorghiu ar urma să fie desemnată în funcţia de preşedinte unic al partidului şi Vasile Blaga în cea de preşedinte executiv, urmând ca noua structură a partidului să fie validată de un Congres PNL convocat printr-un consens al celor doi lideri, s-a lovit însă de opoziţia lui Blaga.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă