9.1 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăTechSorin Ovidiu Vântu critică liderii politici

Sorin Ovidiu Vântu critică liderii politici

Sorin Ovidiu Vântu critică dur liderii politici, pe premierul Victor Ponta, pe senatorul Mircea Geoană, co-președinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu dar și pe vicepremierul Gabriel Oprea.

 "Ponta se ține cu ghearele și dinții de funcții, Geoană a€“ un fel de Tăriceanu al P.S.D.-ului a€“ țopăie în jurul borcanului cu miere, sub presiunea dosarelor penale, Blaga se retrage, Predoiu a€“ o mazetă înfuriată a€“ se vede premier, Gorghiu a€“ ilustrarea perfectă a „gospodinei deraiate de la cratita” a€“ uguie că o porumbiță dulcică și inepta tot felul de aiureli pe teme lipsite de orice relevanță, Oprea a€“ supranumit în cercurile noastre „Gabi minte mic㔀“ își negociază deja viitoarea trădare", scrie Sorin Ovidiu Vântu pe blogul său. 

 "În timpul asta, totul se năruie de jur împrejurul nostru: șosele, case, familii, industrii. Nimeni nu înțelege nimic, nicio idee nu străbate creierul românesc. Unde am fost știm, unde suntem habar n-avem, unde ne ducem nu ne interesează. Haosul, furia mocniță și ură sunt realitățile majorității locuitorilor de la orașe.", a mai spus Ovidiu Vântu 

În acest context, el propune un proiect de Republică Prezidențială în care cetățenii să acorde puterea unui singur lider, care să guverneze singur, timp de 6 ani.

Iată propunerile lui SOV:

1. Un proiect politic de€“ Republică Prezidențială 
 2. Un proiect economic de€“ Republică Rezidențială (construcția unui număr de 150.000 de locuințe gata mobilate, închiriate la prețuri între 10 și 20 de euro lunar). 
  
 Proiectul politic sugera să-i încredințați puterea pe o perioadă de 6 ani unui singur om. V-am dezvăluit mecanismele prin care sunteți furați, mințiți, umiliți de clasă politică și de afaceriștii la care această este racordată. Soluția propusă nu anulează corupția, dar o diminuează sever și da posibilitatea executării unui proiect economic cap-coadă. 
  
 Proiectul economic creează câteva zeci de mii de locuri de muncă, rezolvă situații sociale dramatice, deblochează sume mari de bani din bugetele familiale, sume care pot fi direcționate în alte zone esențiale, precum educația, cultură, sănătatea. 
  
 Acest proiect alăturat măsurilor clasice de relaxare fiscală, împreună cu proiectul politic vor transformă atât România, cât și viață voastră în niște zone respirabile. 

Cele mai citite

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...
Ultima oră
Pe aceeași temă