9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăTechSfântul Laurențiu, președintele unui PSD reformat, în județul Hunedoara

Sfântul Laurențiu, președintele unui PSD reformat, în județul Hunedoara

„Vom organiza, în 12 septembrie, Conferința Județeană de Alegeri la Hunedoara… Sunt convins că, în acea zi, doamna deputat (Carmen Hărău, n.n.) va spăla străzile ca să fie curat“, a declarat deputatul Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, la un post local de televiziune.

Adevărul este că Laurențiu Nistor merită, din plin, o primire triumfală în orașul de pe Cerna.

O întreagă structură de partid și de stat a protejat firme cu acționari PSD, care au intoxicat municipiul Hunedoara cu deșeuri de plumb. De mai bine de un an de când cunoaștem problema, abia am reușit să mișcăm din loc o cantitate infimă de pulberi toxice, depozitate la Hunedoara, pentru ca unii să-și rotunjească conturile, îmbolnăvindu-i pe Hunedoreni.

Oamenii aceluiași partid condus de Laurențiu Nistor au spoliat Complexul Energetic Hunedoara până s-a ajuns la situația de astăzi, când mii de oameni, inclusiv din municipiul Hunedoara, își vor pierde locurile de muncă.

Iar jaful continuă ca al unor corbi pe o vietate în agonie: Indemnizații de până la 31.388 de lei brut lunar pentru membrii Consiliului de Administrație al CEH! Toți susținuți și girați de același Laurențiu Nistor.

Dl Nistor Laurențiu vine în municipiul Hunedoara cu conferința PSD, deși zeci de ani nu ne-a băgat în seamă. Fuge, probabil, din Deva, și nu îndrăznește să calce în Valea Jiului unde peste 100.000 de oameni nu știu cu ce se vor încălzi la iarnă, dat fiind dezastrul de la CEH.

Da, hunedorenii trebuie să-i întindă covorul roșu și să-l aștepte cum se cuvine pe Nistor Laurențiu, sfântulul în viață, care a poruncit să fie zugrăvit în biserica din satul Bejan, comună Șoimuș, căci vrednic este ! Va candida pentru un nou mandat la conducerea PSD Hunedoara — și este convins că va câștiga, deoarece candidează singur, cum altfel, că doar PSD este în curs de „reformare“!

Va fi, în continuare, zmeu în județ, trăgând sfori în interes propriu, cum face din 1990, ocupându-se de atacuri calomnioase pentru care s-a dovedit că are talent. Omul este de meserie, din acest punct de vedere, nu degeaba, așa cum rezultă din documentele
CNSAS, la începutul anilor 70 avea nume conspirativ de informator, și-l chema, din când în când, Nistorescu Lucan.

Acest tovarăș de nădejde va fi, cu siguranță, reales în fruntea organizației PSD a județului Hunedoara. Va fi unul dintre oamenii de bază în reformarea PSD-ului, anunțată cu mare pompă de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, în timp ce membri de partid cu reală capacitate de a reprezenta județul sunt iar trecuți la index !

Sau poate chiar acesta este motivul real al susținerii Dlui Nistor Laurențiu faptul că uimit și recunoscător pentru că, în mediocritatea lui, este proțăpit peste mulți pesediști de ispravă, nu mai deranjează pe nimeni, la București, să apere interesele județului… Consumă propria muniție politică, atâta brumă câtă are, pentru problemele personale. Căci, fără politică, ar fi nimeni. Dealtfel, din CV-ul depus la Camera Deputaților, asta rezultă că s-a născut, profesional, în 1990. I-o fi fost rușine să declare că a fost tractorist ? Dar la Hunedoara, centrul PSD are liniște… Liniștea disperării și a sărăciei…

Și uite-așa, banii pentru cele două blocuri ANL, repartizate de ministrul Chițoiu municipiului Hunedoara, s-au putut muta în altă parte, și uite-așa Hunedoara a rămas până și fără trenul spre Simeria…

Domnilor, comuniștii aveau și niște obiceiuri bune, cum ar fi rezolvarea unor probleme reale ale oamenilor, în cinstea plenarelor, conferințelor, congreselor PCR. Ce-ar fi, să veniți la Hunedoara, nu cu lozinci și promisiuni false, ci cu banii pentru blocurile ANL, cu aprobarea repornirii trenului spre Simeria, mai ales că am o promisiune scrisă, în acest sens, de la ministrul Transporturilor ?!

Municipiul Hunedoara are tot timpul străzile curate… Dar dacă Sfântul Laurențiu le vrea și mai curate, o să ne străduim și mai mult… Nu de hatârul Sfinției Sale, ci din ospeție. Orice s-ar spune, nu în fiecare zi ai ocazia să vezi, umblând pe străzile Hunedoarei, moaștele vii ale comunismului triumfător ! 

Deputat PNL de Hunedoara, Carmen Hărău

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă