31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăTechSenatorii n-au venit la serviciu, iar şedinţa s-a suspendat din lipsă...

Senatorii n-au venit la serviciu, iar şedinţa s-a suspendat din lipsă de cvorum

Şedinţa Biroului permanent al Senatului, convocată pentru joi, nu s-a putut desfăşura din lipsă de cvorum, în sală nefiind prezent niciun senator, cu excepţia preşedintelui forului, Călin Popescu-Tăriceanu, scrie Agerpres

„Nu s-a ţinut şedinţa, nu a fost cvorum. (…) De unde să ştiu eu de ce nu au venit colegii”, a spus preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. 

El a precizat că nu a discutat cu niciunul dintre membrii Biroului permanent. „Nu vorbesc cu ei, convocarea nu o fac eu. Nu confundaţi lucrurile”, a spus Tăriceanu. 

Întrebat dacă Birourile permanente reunite ale celor două Camere se vor întruni joi, el a răspuns: „Eu am avut Biroul permanent al Senatului”. 

În mapa şedinţei Biroului permanent al Senatului se aflau mai multe inţiative legislative depuse, o informare din partea preşedintelui Comisiei de apărare, Marius Lucian Obreja, în care anunţa că membrii comisiei au decis să amâne dezbaterea unui proiect de modificare a legii SIE, precum şi un raport de audit extern al Consiliului Naţional de Integritate. 

Potrivit unor surse parlamentare, în Birourile permanente ale celor două Camere s-ar fi putut discuta revocarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă