29.1 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăTechPSD a ales candidații pentru primăriile din Capitală

PSD a ales candidații pentru primăriile din Capitală

UPDATE: PSD a validat candidații, vineri, pentru alegerile locale. Astfel, candidatul social-democraților la Primăria Capitalei este Gabriela Firea.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a publicat, vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu echipa suținută de social-democrați în alegerile locale pentru București.

Pentru sectorul 1, candidatul este deputatul Dan Tudorache, iar pentru sectoarele 2 şi 3, actualii primari Neculai Onţanu şi Robert Negoiţă. La sectoarele 4, 5 şi 6 apar în postarea preşedintelui PSD candidaţii Daniel Băluţă, Daniel Florea şi Gabriel Mutu.

—————

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat (PSD) decide, vineri, candidații pentru alegerile locale din Capitală, informează Digi24.

La Primăria Sectorului 1 ar trebui să candideze o persoană de la ALDE. Formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu a propus-o pe fosta jurnalistă Laura Chiriac, însă social-democrații nu sunt de acord cu acest nume, întrucât ei consideră că fosta jurnalistă nu are șanse. O candidatură care stă mai bine în sondaje este cea a lui Dan Tudorache.

La Sectorul 2, PSD îl susține pe candidatul UNPR Neculai Onțanu, care are mari șanse pentru a câștiga Primăria, însă nu s-a stabilit încă o alianță. Robert Negoiță candidează la Primăria Sectorului 3.

În ceea ce privește candidatura pentru Primăria Sectorului 5, PSD nu are încă un candidat. La Sectorul 6 ar putea intra în cursă parlamentarul Gabriel Mutu, un candidat mai puțin cunoscut.

 

 

 

 

Cele mai citite

Radu Mihaiu, despre alegerile din Sectorul 2: Există secții unde lipsesc voturi, există secții unde se regăsesc voturi în plus

Primarul Radu Mihaiu atrage atenția că, după alegerile din Sectorul 2, "există secții unde lipsesc voturi, dar și mai grav, există secții unde se...

INCREDIBIL. Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind...

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...
Ultima oră
Pe aceeași temă