6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechPonta, despre Blaga: L-a luat gura pe dinainte. Ce acuze îi aduce...

Ponta, despre Blaga: L-a luat gura pe dinainte. Ce acuze îi aduce liderului liberal

Victor Ponta a declarat marți că, potrivit afirmațiilor copreședintelui liberal Vasile Blaga, PNL vrea la guvernare pentru a organiza alegerile și nu pentru a face ceva mai bun pentru țară, scrie Agerpres.

Pe domnul Blaga l-a luat gura pe dinainte și v-a spus și dumneavoastră și întregii țări de ce vrea el la guvernare. Nu vrea la guvernare să facă ceva mai bun, să guverneze țara, să vă fie bine, să mărească salarii, să facă drumuri. Domnul Blaga vrea la guvernare să organizeze alegerile, că știe el cum le organizează“, a spus Ponta întrebat cum comentează declarațiile lui Vasile Blaga potrivit cărora liberalii se pregătesc pentru o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară și că se așteaptă la o demisie din partea prim-ministrului.

Victor Ponta a adăugat ironic că i-a plăcut o altă afirmație a lui Vasile Blaga potrivit căreia acesta “nu a organizat niciodată alegeri”. “Serios? Dar în 2009 la prezidențiale cum a câștigat domnul Băsescu al doilea mandat, nu cu furăciunile domnului Blaga și ale lui Videanu? Are o memorie scurtă din acest punct de vedere. Deci, cetățenii României știu de ce vrea PNL la guvernare — ca să organizeze alegerile. Iertați-mă, dar eu nu sunt de acord cu ei“, a spus Ponta la iesirea din sediul PSD.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă