14.1 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăTechPNL votează „la vedere” în favoarea cererii DNA de arestare preventivă,...

PNL votează „la vedere” în favoarea cererii DNA de arestare preventivă, în cazul Udrea

 Deputaţii PNL vor vota, luni, „la vedere”, în favoarea cererii de încuviinţare a arestului preventiv în cazul Elenei Udrea, a anunţat, în plenul Camerei, liderul grupului liberal Ludovic Orban, informează Mediafax.

„Cred că Elena Udrea este poate ultima persoană, după Traian Băsescu, care ar fi putut să-şi permită să invoce aşa-zisele abuzuri ale justiţiei”, a spus Ludovic Orban.

El a susţinut că Udrea „este bine merci în arest la domiciliu” şi că nu parlamentarii decid dacă un parlamentar este sau nu arestat, ci instanţa judecătorească.

Orban a spus că fiecare parlamentar are dreptul să voteze secret, dar că au dreptul de a vota la vedere. „Fiecare parlamentar are dreptul să voteze secret. Dacă fiecare din parlamenatrii PNL a luat decizia de a vota la vedere este dreptul lor”, a spus Orban.

Reprezentanţii UDMR şi ai PSD au declarat, în schimb, că „votul la vedere este o încălcare flagrantă a legii”.

Marton Arpad (UDMR) a spus, însă, că „votul la vedere este o încălcare a legii”. „Cine votează la alegeri la vedere este închis. Care este diferenţa?”, a precizat deputatul UDMR.

Şi deputaţi ai PSD au susţinut că votul la vedere ar încălca Regulamentul. „Este un joc ieftin de imagine, care ne va aduce deservicii”, a spus Marian Neacşu (PSD) despre decizia liberalilor de a vota „la vedere”.

Cele mai citite

Tânără în vârstă de 26 de ani găsită decedată în propria locuință

O tânără de 26 de ani a fost găsită spânzurată într-o locuinţă din Târgovişte. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru de cercetare...

Medic de la ATI, rănit grav într-un accident rutier. Se afla pe marginea drumului

Virginia Armega medic în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a fost rănită în urma accidentului din localitatea Țicleni, care...

Măsurile de siguranță în cabinetele stomatologice: la ce să fii atent ca pacient?

Sănătatea orală este esențială pentru o viață sănătoasă, iar vizitele regulate la dentist joacă un rol important în menținerea ei. Cu toate acestea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă