29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăTechPeriferice colorate de la Logitech. Vezi cât costă noile atracții!

Periferice colorate de la Logitech. Vezi cât costă noile atracții!

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentul de gaming, anunță lansarea unei noi colecții de echipamente de gaming care sărbătorește modul unic de exprimare a fiecăruia și partea distractivă a ceea ce reprezintă gaming-ul.

Piesa centrală a noii game Logitech G Color Collection sunt căștile wireless G733 LIGHTSPEED, disponibile în patru variante de culori vibrante. Acestea dispun de setul complet de caracteristici ale produselor Logitech G și se adaptează fiecărui stil. Gama Color Collection este completată de mouse-urile G102 LIGHTSYNC și G305, alături de tastatura de gaming G915 TKL.

Căștile wireless de gaming Logitech G733 LIGHTSPEED vor fi disponibile la un preț recomandat de 649.9 lei. Tastatura de gaming G915 TKL în versiunea albă va fi disponibilă la un preț recomandat de 1.119 lei, iar Logitech G305 la 279.99 lei și mouse-ul de gaming Logitech G102 LIGHTSYNC la prețul recomandat de 139.99 lei. Toate produsele vor fi disponibile pe Logitech.com si pe piața din România începând cu a doua parte a lunii septembrie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă