22.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒTechMRU: Un vot pentru Antonescu este "un vot pentru concubinul lui Ponta"

MRU: Un vot pentru Antonescu este „un vot pentru concubinul lui Ponta”

ศ˜eful partidului Forศ›a Civicฤƒ, Mihai Rฤƒzvan Ungureanu, a declarat cฤƒ liderul PNL, Crin Antonescu, "loveลŸte" în FC "pentru a se autoproclama candidat al opoziลฃiei", transmite Mediafax. MRU a mai spus cฤƒ un vot pentru PNL condus de Antonescu este "un vot pentru concubinul lui Ponta".

Prezent, marลฃi, la PloieลŸti, unde a participat la o acลฃiune electoralฤƒ, Mihai Rฤƒzvan Ungureanu a afirmat, rฤƒspunzând unei întrebฤƒri, cฤƒ afirmaลฃiile lui Crin Antonescu referitoare la partidul Forลฃa Civicฤƒ reprezintฤƒ "disperarea" liderului PNL, care a scฤƒzut în sondaje.

"Ce spune Crin Antonescu e mai curând disperarea sa pentru cฤƒ încearcฤƒ, pe de o parte, sฤƒ fie în continuare prezidenลฃiabil, el prฤƒbuลŸindu-se în sondaje, ลŸi atunci loveลŸte în Forลฃa Civicฤƒ pentru a se autoproclama candidat al opoziลฃiei. Îi va fi imposibil. Mai este o chestiune de care trebuie sฤƒ ลฃinem cont: un vot pentru Forลฃa Civicฤƒ este un vot anti-PSD, un vot pentru PNL condus de Crin Antonescu este un vot pentru concubinul lui Ponta. O rezum foarte simplu ca sฤƒ fie limpede: un vot pentru Forลฃa Civicฤƒ este votul încrederii în Mihai Rฤƒzvan Ungureanu, un vot pentru Crin Antonescu este un vot pierdut pentru PSD, iar lucrul acesta trebuie sฤƒ fie foarte clar. Nu disperarea aduce voturi, iar oamenii aceลŸtia sunt într-adevฤƒr disperaลฃi sฤƒ pฤƒcฤƒleascฤƒ din nou românii", a spus Mihai Rฤƒzvan Ungureanu.

Referindu-se la sondajele de opinie, Mihai Rฤƒzvan Ungureanu a afirmat cฤƒ multe dintre acestea aratฤƒ cฤƒ Forลฃa Civicฤƒ se aflฤƒ peste pragul electoral în intenลฃiile de vot, precizând cฤƒ pentru partidul sฤƒu sondajele nu reprezintฤƒ "o obsesie în a se orienta în acลฃiunea politicฤƒ".

PreลŸedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminicฤƒ, la Galaลฃi, cฤƒ face un apel la cei care vor vota la alegerile europarlamentare cu PNลขCD, Forลฃa Civicฤƒ sau alte partide mici de dreapta sฤƒ aibฤƒ un vot util ลŸi sฤƒ ia în considerare cฤƒ opลฃiunea lor va însemna un vot pentru PSD.

„Existฤƒ mai multe formaศ›iuni care se declarฤƒ de dreapta, ศ™i probabil ศ™i sunt. Nu asta este discuศ›ia acum, PNศšCD, Forศ›a Civicฤƒ, mai ศ™tiu eu care, Noua Republicฤƒ ศ™i aici este un lucru foarte important ศ™i v-aศ™ ruga ศ™i pe dumneavoastrฤƒ sฤƒ încercaศ›i sฤƒ trimiteศ›i acest apel. Nu suntem un partid care a canibalizat alte partide, n-avem nevoie de asta. Este extraordinar de important ca oameni de bunฤƒ credinศ›ฤƒ ศ™i cu convingeri de dreapta sฤƒ înศ›eleagฤƒ cฤƒ un vot dat acestor formaศ›iuni este, dupฤƒ toate probabilitฤƒศ›ile, este un vot dat PSD ศ™i nu cred cฤƒ asta vor, pentru cฤƒ, dacฤƒ ele nu fac acel barem de cinci la sutฤƒ, ศ™i e mult prea puศ›in probabil sฤƒ-l facฤƒ, aceste voturi la redistribuire se duc la cel care are cele mai multe voturi, adicฤƒ la PSD. Nu cred cฤƒ un om care voteazฤƒ cu PNศšCD sau cu Forศ›a Civicฤƒ la aceste alegeri vrea ca votul lui, de fapt, sฤƒ fie folosit de PSD”, le-a spus Antonescu simpatizaลฃilor PNL adunaลฃi la Galaลฃi.

El a precizat cฤƒ acesta este efectul mecanismului electoral la europarlamentare pentru partidele care obลฃin sub pragul electoral de 5%.

Cele mai citite

Szczesny dezvฤƒluie salariul de la Barcelona! โ€žCรขศ™tig mai puศ›in decรขt voi toศ›iโ€

Wojciech Szczesny, noul portar al Barcelonei, a dezvฤƒluit cฤƒ salariul sฤƒu pentru perioada petrecutฤƒ la club este semnificativ mai mic decรขt cel obiศ™nuit pentru...

Bayer Leverkusen sฤƒrbฤƒtoreศ™te 120 de ani de existenศ›ฤƒ cu un echipament special!

Bayer Leverkusen marcheazฤƒ รฎmplinirea a 120 de ani de existenศ›ฤƒ printr-un echipament de joc inedit, pe care echipa รฎl va purta รฎn meciul din...

Suspendare drasticฤƒ pentru fotbalistul care ศ™i-a muศ™cat adversarul de gรขt!

Atacantul Milutin Osmajic, de la Preston North End, a primit o suspendare de opt meciuri, dupฤƒ ce a muศ™cat de gรขt un adversar รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ