34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăTechMircea Geoană: E normal ca Liviu Dragnea să își dorească să conducă...

Mircea Geoană: E normal ca Liviu Dragnea să își dorească să conducă Guvernul. Ca vicepremier a făcut treabă bună, nu văd de ce nu ar fi un premier bun

Mircea Geoană consideră că șeful PSD, Liviu Dragnea, are tot dreptul să își dorească să ajungă premier. 

Prezent la emisiunea „În fața ta” de pe postul Digi24, Mircea Geoană a declarat că „oricine intră în politică, indiferent de unde a plecat, de pedigree, are dreptul de a visa cât mai sus cu putință”.

„E un sport, un sport de campioni, pentru oameni ambițioși, nu e pentru oameni care…E normal că își dorește, a făcut un scor excepțional. Ca vicepremier a făcut treabă bună, nu văd de ce nu ar fi un premier bun", a spus  Mircea Geoană.

Întrebar dacă ar fi un avantaj sau un dezavantaj ca Liviu Dragnea să ajungă premier, Mircea Geoană a precizat: „Eu am trăit pe pielea mea prea mulți ani o prejudecată împotriva PSD și de aceea sunt rezervat. Și mie încă mi se servesc stereotipuri pesediste, dați-mi voie să fiu solidar cu oricine din partid, în lumita subiectivismului, cât cineva se califică să conducă un partid, se poate califica și pentru altceva”.

„Și el a ieșit șubrezit din episodul Grindeau, ca dovada că Tudose, care nu e un oarecare în PSD, a ajuns premier”, a mai spus Mircea Geoană.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă