20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult....

Liviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult. Nu se pune problema demiterii lui

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat luni că Tudorel Toader, ministrul Justiției, este un om pe care-l apreciez foarte mult" deși "are ritmul lui" – adică mai lent – iar în acest moment "nu se pune problema demiterii lui".

Liderul PSD a făcut această declarație ca reacție la declarația lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, acesta susținând că va cere, vineri, demiterea ministrului Justiției.


Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, luni, că la CExN al PSD de la Suceviţa, care va avea loc vineri, va propune revocarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că nu "intervine", din punct de vedere "legal", în "atacul" procurorilor asupra PSD.

Liviu Dragnea a susținut, despre declarația lui Codrin Ștefănescu, faptul că unii oameni vin "încărcați" la ședințele conducerii PSD, lăsând să se înțeleagă că Ștefănescu nu trebuia să facă declarații înainte de ședința PSD de luni.

În schimb, Liviu Dragnea a precizat că ministrul Tudorel Toader ar trebui să prezinte un calendar privind modificarea legilor Justiției.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă