20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechLiviu Dragnea, despre o posibilă demitere a lui Teodorovici

Liviu Dragnea, despre o posibilă demitere a lui Teodorovici

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, după şedinţa senatorilor social-democraţi, că nu are motive să fie nemulţumit de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, iar discuţiile din PSD legate de activitatea miniştrilor nu au ca scop o remaniere, relatează Mediafax

“N-am de ce să fiu nemulţumit. Au apărut foarte multe informaţii. Eu, dacă am vreo nemulţumire, o voi spune. În primul rând, mulţumirea sau nemulţumirea trebuie să o exprime prim-ministrul. N-am auzit la prim-ministru să fie nemulţumit de ministrul de Finanţe”, a spus Dragnea.

Citește și:  Cum răspunde Teodorovici zvonurilor că Dragnea ar urma să îl demită

El a spus însă că în PSD va fi “o mică schimbare” în modul în care miniştrii comunică în cadrul partidului şi în public, fiind nevoie de informări periodice din partea membrilor Cabinetului, însă premierul ar fi de acord cu această măsură.

Dragnea a precizat că în PSD nu se vor mai accepta situaţii în care liderii partidului să afle din presă despre măsuri anunţate de Guvern.

“Faptul că noi la BPN am cerut şi vom cere unor miniştri să prezinte unele informări este un lucru corect şi aşa se va întâmpla de aici înainte, pentru că, pentru a avea susţinere politică, pentru a avea susţinere în comunicare de la toţi membrii PSD în acţiunile guvernamentale, miniştrii trebuie să informeze partidul. Noi nu putem susţine public nişte iniţiative de care aflăm de la televizor”, a adăugat Dragnea.

Liderul interimar al PSD a subliniat însă că aceste evaluări şi informări nu au ca scop o remaniere şi nu se preconizează în acest moment nicio schimbare în Guvern.

“Nu s-a vorbit în partid despre remaniere. Din câte ştiu, nici premierul nu are în gând vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum nu este cazul. Mai târziu vom vedea”, a spus Dragnea.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, duminică, înaintea şedinţei senatorilor PSD, că liderii partidului vor face luni, în cadrul Biroului Politic Naţional, o evaluare a comunicării din cadrul PSD, dar şi a comunicării dintre miniştri şi conducerea partidului.

“Mâine (luni – n.r.), la BPN, discutăm vizavi de chestiuni de comunicare, între partid, între Guvern, întrebii membrii Guvernului şi partid, pentru a comunica mai bine”, a spus Teodorovici.

Cele mai citite

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...

Ciolacul, expus la Antipa, de Noaptea Muzeelor

Ilustrație: Marian Avramescu Iubitorii de cultură vor avea parte de ceva cu totul special, astăzi, de Noaptea Muzeelor, la Antipa. Muzeul Național de Istorie Naturală...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă