6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăTechHost Age sărbătorește 19 ani de activitate cu promoții avantajoase în acest...

Host Age sărbătorește 19 ani de activitate cu promoții avantajoase în acest final de an!

În prezent, există mulți furnizori pe piață din care poți alege, însă pentru a lua o decizie bună, îți sugerăm să te ghidezi după criterii tehnice.

Te putem ajuta prin a-ți spune că o opțiune avantajoasă este compania Host-Age.ro, a doua cea mai veche companie românească din acest domeniu. Firma a aniversat recent 19 ani de experiență în web hosting și domenii web și este partener RoTLD încă din anul 2002 pentru înregistrarea domeniilor .ro.

HostAge oferă servicii de găzduire web ieftine, de la 5 lei/lună. Cu ocazia aniversării a introdus oferte mari și promoții impresionante, ca de exemplu:
– 50% reducere din prima factură pentru un cont nou comandat pentru un an pentru toate pachetele de găzduire din ofertă
– 50% reducere pentru orice plan de VPS comandat pentru 3 luni
– Pentru găzduirea unui site de cultură sau învățământ, reducere permanentă de 50% din prețul afișat.

Antreprenorii care sunt la început și care au un site web cu puține nevoi în prezent, ar fi bine să aleagă o ofertă de bază limitată și ieftină, iar mai târziu să treacă la una mai eficientă, doar dacă este necesar ulterior. Prin Host Age, găzduirea web începe de la 5 lei/ lună și oferă multă flexibilitate.

Firma de web hosting și domenii web este apreciată și pentru alte avantaje, pe care le oferă și anume:

– Domeniu .ro de 40 lei/an
– Certificate SSL gratuite
– Instalarea WordPress cu 1 click
– Spațiu de stocare SSD
– Multiple versiuni PHP
– Adrese E-mail nelimitate
– Suport gratuit de asistență clienți
– Interfață cPanel
– Măsuri de securitate de tip firewall pentru server, antivirus și antispam
– Garanție de 30 de zile

La acest furnizor, clienții pot alege din 5 pachete diferite – Micro, Basic, Standard, Medium, Enterprise. Selecția se face în funcție de anumite criterii importante, de performanță, număr de site-uri de găzduit, spațiul necesar pe disc, nivel de resurse, spațiul pentru conturile e-mail necesare site-ului, nivel de resurse de tip memorie RAM, CPU, procese permise simultan.

Pentru cei care sunt în căutarea unei soluții de găzduire de înaltă calitate, care să nu le afecteze mult bugetul, serviciul Host Age este alegerea potrivită. Firma are și planuri VPS cu procesoare de tehnologie Intel Xeon. Aceste servere pot fi actualizate, prin adăugarea de resurse, de RAM și trecerea la un nivel superior.

De asemenea prin Host Age clienții pot alege servere dedicate găzduite în România sau găzduire Business E-mail cu sute de GB spațiu.

Cele mai citite

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă