18.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăTechGorghiu, despre Ponta: Încalcă legile şi Constituţia

Gorghiu, despre Ponta: Încalcă legile şi Constituţia

Alina Gorghiu, co-preşedintele Partidului Naţional Liberal, l-a atac extrem de dur într-un mesaj postat pe contul său de Facebook pe Victor Ponta şi l-a acuzat că nu respectă legile, deciziile unor instanţe de judecată şi Constituţia.

"<<Iubesc Constituția în egală măsură cu domnul Președinte. (…) Întotdeauna respectăm legea>>. Sunt cuvintele premierului României, dl Victor Ponta, astăzi, 6 aprilie 2015, la:

Trei zile de la decizia unei instanțe din România, care obligă Guvernul să intre în legalitate și să organizeze alegeri locale parțiale.Aproape două săptămâni de când colegul și prietenul domniei sale, dl Dan Șova, a fost salvat de măsurile preventive cerute de justiție printr-o încălcare a Constituției, la care dl Ponta a fost complice.

Patru luni de când Guvernul pe care îl conduce a încălcat dreptul la vot al românilor din diaspora. Trei luni și jumătate de când dl Ponta și majoritatea parlamentară refuză să se conformeze deciziei CCR, de a repara efectele ordonanței neconstituționale care a permis migrația aleșilor locali.

Nu-i cerem lui Victor Ponta să iubească legile și Constituția. Îi cerem doar să le respecte cu aceeași ușurință cu care, așa cum am demonstrat, îi minte pe români", a scris Gorghiu pe contul său de Facebook.

Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă