31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăTechGabriel Oprea: În campania UNPR din 2016 va fi ca la Armată

Gabriel Oprea: În campania UNPR din 2016 va fi ca la Armată

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a spus, sâmbătă, participanţilor la Şcoala de vară a partidului, că în campania Uniunii de la alegerile din 2016 „va fi ca la Armată”, adică „ordine şi disciplină”. El a menţionat că formaţiunea are ca ţintă cel puţin 10% din voturile românilor, informează Mediafax. 

„Vreau să ştiţi că ne aşteaptă pe toţi un an greu, vom avea o campanie electorală complicată. Indiferent de modul în care vom participa în alegeri, este important să fim o echipă unită şi puternică. Tocmai de aceea, vreau să vă spun că în campania UNPR va fi ca la Armată. Adică ordine şi disciplină. Vom avea candidaţi foarte buni, mai ales că UNPR este recunoscut pentru echipa sa de primari. Vom avea un milion de membri de partid, vom avea peste 10% din voturile românilor. Ne-au prezentat cu 2%, 5% sau 7%, important este că la anul vom lua peste 10% din voturile românilor”, a spus Gabriel Oprea, în discursul rostit la Şcoala de vară a UNPR, de la Costineşti.

El a adăugat că se bazează pe echipa UNPR, pe tineri, pe cei care nu au făcut politică.

„Vreau să ştiţi că mă bazez pe voi, pe echipa UNPR, pe tineri, pe cei care n-au mai făcut politică, pe cei care îşi iubesc ţara şi vor să facă din România o ţară sigură şi prosperă. Vreau să fiţi încrezători în steaua UNPR. Este strategic. Vreau să ştiţi că cel mai important lucru în viaţă este să te ţii de cuvânt, vreau să vă iubiţi ţara, să credeţi în valorile naţionale, să vă iubiţi semenii. Acest lucru dă putere unei naţiuni, acest lucru dă putere UNPR. Anul viitor, la alegeri, să scriem şi să facem istorie împreună pentru români”, le-a mai spus Oprea participanţilor la Şcoala de vară a Uniunii.

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, în 18 iulie, că la nivelul partidului sunt analizate două variante pentru viitoarele alegeri: o alianţă cu PSD, existând în acest sens o propunere de protocol din partea social-democraţilor, şi participarea pe liste proprii.

„Sunt două curente în momentul de faţă: avem o propunere din partea PSD să facem o alianţă pentru viitoarele alegeri locale şi generale şi avem un curent, cred eu destul de îndrăzneţ în partid, că vor să mergem singuri. (…). Avem două posibilităţi, le analizăm: să mergem în alianţă cu PSD sau să mergem singuri în alegeri. Spuneam că e un curent din ce în ce mai puternic în partid, puţin prea optimişti, prea îndrăzneţi, spun: domnule, trebuie să mergem singuri”, a spus atunci Oprea, precizând că se va lua o decizie în partid „la momentul oportun”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă